Serkan Uçar, Ece Erken'i Gece Kulübünde Bastı - Son Dakika
Magazin

Serkan Uçar, Ece Erken'i Gece Kulübünde Bastı

Serkan Uçar, Ece Erken\'i Gece Kulübünde Bastı

Oğlunu bakıcıya bırakıp eğlenmeye giden Ece Erken'i boşanmak istediği eşi Serkan Uçar, bir gece kulübünde bastı ve herkesin içinde hakaretler yağdırdı.

19.10.2015 09:20  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşanma aşamasında olan Ece Erken ile Serkan Uçar arasında sular durulmuyor. Geçen hafta sokak ortasında kavgaya tutuşan çift, bu kez gecelerde gergin anlar yaşadı.

OĞLUNU BAKICIYA BIRAKIP GİTMİŞ

Oğlu Eymen'i evde bakıcıya bırakan Erken'in Nişantaşı'ndaki bir mekânda eğlendiğini öğrenen Serkan Uçar, kulübü gece yarısı bastı.

HERKESİN İÇİNDE HAKARETLER ETTİ

Sunucunun bulunduğu masaya giden Uçar, herkesin gözü önünde "Sen ne biçim annesin? Çocuğunun yanında olmak varken, gece dışarıya nasıl çıkarsın?" sözleriyle hesap sordu.

Bunun üzerine Erken, apar topar gece kulübünü terk etti. Erken yoğun trafik nedeniyle kapı önünde aracını beklerken aynı dakikalarda Serkan Uçar da kendi aracını istedi.

Son Dakika Magazin Serkan Uçar, Ece Erken'i Gece Kulübünde Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • offf : oğlan bu sözünde haklı.Bebeğininin her dakikasını birlikte yaşa.Dünyanın en güzel zevki. 28 4 Yanıtla
  • yazmeyom: Adam hirsini alamiyor, pis gari ne yaptiysa 20 9 Yanıtla
  • Katran: Katrana katsan olmaz şeker ece dende karı bu kadar oluyor daha neyi tartışıyorsunuz ha oğlan adammı oda adam değil bile bile lades demiş şimdi delikanlılık yapıyor al birini vur ötekine en azından şeker lisanslı memlekette 17 6 Yanıtla
  • Smoke: Tam mal lan bunlar 16 2 Yanıtla
  • 6301: Ikiside yirtik olunca kavga gurultu bitmiyor bosuna dememisler iki cambaz bir ipte oynamaz diye 18 0 Yanıtla
  • komando: ya arkadaş sen bilmiyormuydun onun ünlü olduğunu o zaman ev hanımı alacaktın seni boynuzlamadığına şükret ortalara çıkıpta reytik yapmayı bu millet tok 11 2 Yanıtla
  • amerika : paralarımız böyle çar çur ediliyor. 6 0 Yanıtla
  • ADIGÜZEL: Bizim türk milleti bu dünyanın ,, deney hayvanı ,, deney tahtası,, dünya,nın oyuncağı ,, ülkemiz ise ,, dünya,nın eğlence merkesi ,, durumuna getirildi.Bu kadar sorumsuzluk, bu kadar vurdum duymazlık, beni milletimden ve vatanımdan soğutuyor.Burda sadece hükümet suçlu değil, ayriyetten halkımız da suçlu.Çünkü gelecek tehlikeyi göremiyor ve zamanında önlem alamıyor.Ama boş boş langür lüngür yapmakta üstümüze yok. 5 0 Yanıtla

Advertisement