Sosyal medya bunu konuşuyor! Hazal Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri dizi tanıtımının önüne geçti - Son Dakika
Magazin

Sosyal medya bunu konuşuyor! Hazal Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri dizi tanıtımının önüne geçti

BluTV'de ekrana gelecek Saklı dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Önceki fragmanda sevişme sahneleri çok konuşulan Ergüçlü'nün bu sefer de çıplak görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

21.10.2021 18:56  Güncelleme: 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'The Affair' uyarlaması 'Saklı' dizisi, kısa süre sonra izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin ikinci tanıtımı da yayınlandı. Fragmanda başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'nün çırılçıplak duş aldığı sahne, en çok konuşulanlar arasına girdi.

İLK SAHNELERİ DE ÇOK KONUŞULDU

BluTV'nin iddialı yapımları arasında yer alan Saklı dizisi kısa süre sonra başlayacak. Dizinin fragmanı da yayınlandı. İlk görüntülere ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün sevişme sahneleri damga vurdu. Saklı dizisinden ikinci tanıtım da yayınlandı. Ergüçlü'nün çırılçıplak duş aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 29 yaşındaki Hazar Ergüçlü'nün oyunculuğuna övgü dolu yorumlar yapıldı.

Hazal Ergüçlü'nün çıplak fotoğrafı dizi tanıtımına damga vurdu

USTA İSİMLER KADRODA

Merakla beklenen dizinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alırken oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi değerli oyuncular yer alıyor.

YASAK AŞKI ANLATIYOR

İki evli insanın yasak aşkını karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden ele alan dizi, sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek çarpıcı bir ilişki hikayesi sunuyor.

İşte Hazar Ergüçlü'nün çok konuşulan kareleri:

Hazal Ergüçlü'nün çıplak fotoğrafı dizi tanıtımına damga vurdu
Hazal Ergüçlü'nün çıplak fotoğrafı dizi tanıtımına damga vurdu
Hazal Ergüçlü'nün çıplak fotoğrafı dizi tanıtımına damga vurdu
Hazal Ergüçlü'nün çıplak fotoğrafı dizi tanıtımına damga vurdu
Sosyal medya bunu konuşuyor! Hazal Ergüçlü\'nün çıplak görüntüleri dizi tanıtımının önüne geçti
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Sosyal medya bunu konuşuyor! Hazal Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri dizi tanıtımının önüne geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İsimsiz : Hah yasak aşka farklı bir bakış açısı ile bakıyormuş muş nerden bakarsan bak ahlaki açıdan yanlış bir şeydir aldatma(ahlak bekçisi misin diyenler çıkar mı acaba;)) bir çok yanlış şeyi normalleştirdikleri gibi bunu da normallestirecekler galiba... çağdaş bir toplum olmalıyız sonucta 24 1 Yanıtla
  • Mahir Tunç: buda kendine oyuncu diyor işte baktı 18 işinde para var sanat için değil para için soyundu 21 1 Yanıtla
  • Adalet : Buna halen bu topraklarda para kazandırıyorlar. Gitsin kuzey ırakta dizi çeksin. 10 1 Yanıtla
  • SİNEM ÖZAYCAN: Yok çok cesur bulmuşlar da kim onlar çok merak ettim Çağdaşlıktan bahsediyorlar Çağı da sizin gibiler rezil etti Şart mıydı çıplak sahne olması Annesinin babasının yerinde olmak istemezdim Herşey şöhret herşey para olmamalı 2 0 Yanıtla

Advertisement