Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü - Son Dakika
Magazin

Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü

Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, internet üzerinden canlı yayın yaptığı sırada, sandalyede olduğu düşüncesiyle arkasına yaslanmak isterken, oturduğu tabureden düştü.

30.04.2020 12:32  Güncelleme: 08:21

Antalya'da yaşayan, sanatçı Sümer Ezgü, karantina sürecini verimlik geçirmek için internet üzerinden canlı yayına konuk oldu. Sandalyede oturduğunu düşünen Ezgü, canlı yayında talihsiz bir kaza yaşadı.

TABUREDEN DÜŞTÜ

Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Kabataş Erkek Lisesi Dernek Başkanı Anıl Cansızoğlu'nun video paylaşım sitesindeki canlı yayınına evinden bağlandı. Ezgü, sohbet sırasında, sandalyede olduğu düşüncesiyle arkasına yaslanmak isterken, oturduğu tabureden düştü.

Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü

"BÖYLE BİR KAZA İLK KEZ OLUYOR"

Ezgü'nün canlı yayında düştüğünü gören diğer konuk, sunucu Duygu Canbaş da "Sümer iyi misin" diye seslendi. "İyiyim" diyerek, yerden kalkan Ezgü ve Canbaş, tabure kazasına birlikte güldü. Ezgü, daha sonra "Naklen yayınımız nasıl gitti? Çok komik, böyle bir kaza ilk defa oluyor. Harika. Çok güzeldi. Duygu bu da nazarlık olsun. Çok komik oldu. Unutulmaz bir an oldu" diyerek, uzun süre güldü.

Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü

DÜŞTÜĞÜ ANIN VİDEOSU BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Kazanın nedenini de anlatan Ezgü, "Ben dışarıdan geldim, alelacele yayına katıldım. Taburenin üstüne oturdum. Sandalye, diye arkaya dayandım. Arka da boş çıktı. Çok güzel" dedi. Sümer Ezgü, canlı yayın sırasındaki kaza anını sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Ezgü'nün 'Ve koronalı günlerin ilk canlı yayın kazası tarihe geçti' notuyla yaptığı paylaşım, kısa sürede binlerce kez izlendi.

##1317689133

Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sümer Ezgü, canlı yayında tabureden düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Basri amca : Merkez bankası yıl sonu enflasyon tahmini 7,4 tahmin etmiş! Yok canım o kadar yüksek olurmu hiç 2,2 olur enflasyon, dalgamı geçiyorsunuz milletle? Bir teneke yağ 45 tl doğal gaz elektrik su faturası kira zamları bunlar bile sadece yüzde 35 lerde enflasyon, çayı şekeri bakliyatı temel ihtiyaçları saymıyorum bile, bu milleti aptal yerine koymayın yeter beee. 5 5 Yanıtla
    ZİYAA: Çok haklısın Basri amca! 0 0
  • namık : oruç geldi cepte para yok bayram gelece cepte gene para yok 1 5 Yanıtla
    Ahkam: Yollar ,köprüler, hastaneler var bu ulkede kardes senin parasızlıgın kimseyi ilgilendirmiyor . 2 2 zeki: ne yapalım ölelimi 1 0
  • ayhan : reklamlar 0 3 Yanıtla
  • 37: Geçmiş olsun, komik bi anı olmuş bu adam öyle yıllardır sanatçı. Yani ne çok ünlü, medyatik ne de hiç tanınmıyor değil. İyi bir insan izlenimi uyandırıyor hep. 3 0 Yanıtla
  • .: Geçmiş olsun abi 2 0 Yanıtla
  • abdurrahman düşüngen: Düşer,düşer böyle giderse çukura da düşer.!! 0 2 Yanıtla
  • Bilge: Geçmiş olsun olur böyle ufak tefek kazalar . 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement