Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu! - Son Dakika
Magazin

Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu!

Survivor 2019\'un şampiyonu belli oldu!

Survivor 2019'da Seda Ocak ve Yusuf Karakaya adını finale yazdırdı. Bodrum'dan ekranlara gelen final yayınında kazanan isim Yusuf Karakaya oldu.

02.07.2019 10:07

Survivor 2019'da Türk ve Yunan takımları mücadele etti. Zorlu parkurlarda gerçekleşen yarışların sonunda Seda Ocak ve Yusuf Karakaya finale kalan iki isim oldu. Yarışmanın kazananı ise Yusuf Karakaya oldu.

YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

1994 Elazığ doğumlu olan Yusuf Karakaya,genç yaşta kick boks ile tanıştı. Hayallerinin peşinden giden Yusuf, Antalya'da bir spor kulübünde kendisine yer buldu. Zamanının büyük bölümünü salonda antrenmanla geçiren genç sporcu girdiği ilk Türkiye Şampiyonasında madalya kazandı.

Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu!

Ulusal ve uluslar arası alanda birçok başarıya imza atan Yusuf Karakaya,henüz 20 yaşına gelmeden bu işi profesyonel seviyeye taşımaya karar verdi. Henüz hazır olmamasına rağmen Tayland'a gitti. Tayland'da Amerikalı rakibini 4. raunda nakavt eden Yusuf'a Tayland'ın en büyük dövüş kulübü sponsor oldu. Tayland'da birçok başarı elde eden genç sporcunun en büyük hedefi ise UFC'de Türk bayrağını dalgalandırmak.

Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu!

SURVİVOR YUNANİSTAN BİRİNCİSİ: KATERİNA DALAKA

Türkiye - Yunanistan formatıyla ekranlara gelen Survivor 2019'un Yunan galibi ise Katerina Dalaka oldu.Oylama sonucu Dalaka, birinciliğe hak kazandı.

Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu!

Son Dakika Magazin Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement