Taksim Trio Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Taksim Trio Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu

Taksim Trio Bodrum\'da Tatilcileri Coşturdu

Taksim Trio Grubu, Muğla’nın Bodrum ilçesi Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde verdiği konserle tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

23.08.2014 13:03

Taksim Trio Grubu, Muğla'nın Bodrum ilçesi Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde verdiği konserle tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

Bodrum Kalesi konserinde klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ve müzik grubu Taksim Trio, çaldıkları eserlerle tatilcilere keyifli bir gece yaşattı. Üçlü, zaman zaman yaptıkları sololarla büyük alkış aldı. Klarnet'te Hüsnü Şenlendirici, kanunda Aytaç Doğan ve bağlamada İsmail Tunçbilek'in yer aldığı Taksim Trio müzik grubu, konserlerine 'Biçare' parçasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Naz, Kumsalda Dans ve Seni Kimler Aldı parçalarının da aralarında yer aldığı 12 esere yer verildi.

Yaklaşık 400 kişinin dinlediği konser 2 saat sürdü. Konsere gelirken yolda bavullarını ve enstrümanlarını ve ritim sazlarını kaybettiklerini söyleyen Hüsnü Şenlendirici, "Yolda gelirken bavullarımızı ve entrümanlarımızı kaybettik. Biraz onun için düşünceliyiz. Taksim Tio olarak Bodrum Kale'de ilk kez çalıyoruz ve bugün kaleyi içten fethetmeyi düşünüyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Taksim Trio Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement