Tarkan, 23 Nisan'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı - Son Dakika
Magazin

Tarkan, 23 Nisan'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı

Megastar Tarkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ve kızı Liya'yla birlikte çekildikleri 2 fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

23.04.2020 17:05  Güncelleme: 17:11

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini attığı ve sonrasında dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün 100. yıl dönümü.

Tüm dünyayı etkileyen ve Türkiye'de de görülen koronavirüs salgını nedeniyle toplu etkinlikler bu yıl eksik kalsa da tüm Türkiye evinde bayramını kutluyor. Ünlü isimler de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla ilgili paylaşımlar yapıyor. O isimlerden biri de Tarkan.

"ÇOCUKLAAAAAR..."

Megastar, Instagram hesabından eşi Dilek ve kızı Liya'yla birlikte çekildikleri 2 selfie karesini paylaştı. Tarkan paylaşımına "Çocuklaaaaar 23 Nisan Çocuk Bayramınız kutlu olsun" notunu düştü.

Tarkan, 23 Nisan'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı
Tarkan, 23 Nisan'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı
Tarkan, 23 Nisan\'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı

Son Dakika Magazin Tarkan, 23 Nisan'da eşi ve kızıyla fotoğraflar paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Kazanova: Tarkan efendi yalaka tarkan yönün belli değil sahicisiniz dedinya kurtaracaklar seni merak etme yalaka 6 28 Yanıtla
    Se: Niye yalaka oluyomus hicte degil 20 5 35: Tarkan 1 numara superstarimiz gururumuz dünya stari varmi ötesi 15 6 Asıl: Yalaka yusuf denilen ve onun peşinden giden makarnacı taifesi. 3 5 muşlu: senin gibi yalamalarda gelir burda yorum yapar ülkeye faydanız yok leş kargaları olana mani olmayın 3 0
  • Lr: Tarkan da bu çirkini nerden buldu ya! 4 17 Yanıtla
    ...: Bizi ilgilendirir mi hayir 14 2 Hatunkisi: Gönül iste 5 1
  • Feryal: Tarkan'dan yeni Albüm bekleriz... 11 8 Yanıtla
  • ?: Tarkan kimseye yalakalik yapmadi kime yapmiş, ne bicim yorumlar bunlar 14 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement