Teoman: 'Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi' - Son Dakika
Magazin

Teoman: 'Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi'

Teoman: \'Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi\'

55 yaşındaki şarkıcı Teoman, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken samimi açıklamalarda bulundu. Teoman, yeni albümü hakkında beklediğinden çok daha fazla kişinin beğendiğini söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi. Albümünü küçük bir kitle ve kendisi için yapmış olduğunu belirten Teoman, gençlerin kısa şarkıları sevdiğini ancak kendisinin albümünde 13 dakikalık şarkılar olduğunu ifade etti. Ayrıca Teoman, yaşlanma ve ölüm korkusu hakkında da espri yaparak düşüncelerini paylaştı. Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından 2012'de fotoğrafçı Ayşe Kaya ile evlenmiş ancak 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı.

22.10.2023 22:05  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 55 yaşındaki şarkıcı Teoman samimi açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre, Teoman "Hatamı kabul ediyorum. Benim beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi. Ben çok şaşırdım.

Çünkü bu albümü küçük bir kitle ve kendim için yapmıştım. Gençler 2 dakikalık şarkılar seviyorlar. Benim albümümde 13 dakika bile şarkı var. Enteresan bir albüm yapmak istedim o yüzden böyle yaptım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda "Ölümden çok korkuyorum" diyen Teoman, konuyla ilgili espri yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Ayvayı yedik, yaşlanıyoruz. Yıllar çok hızlı geçiyor. Bir yaşa geldikten sonra daha da hızlanıyor. 70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim. Erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım."

Öte yandan Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikah masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Teoman'nın bu evlilikten Zeyno adında bir kızı bulunuyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Teoman: 'Beklediğimden çok daha fazla kişi yeni albümümü sevdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement