Transparan Serenay Nefes Kesti - Son Dakika
Magazin

Transparan Serenay Nefes Kesti

Transparan Serenay Nefes Kesti

İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlenen Dilek Hanif defilesine Serenay Sarıkaya'nın transparanı damgasını vurdu.

11.10.2012 07:08  Güncelleme: 11:26

Bol protestolu İstanbul Fashion Week'in ilk saatleri sakindi. Ancak Dilek Hanif ve Atıl Kutoğlu'nun defileleriyle moda heyecanının fitili ateşlendi.

İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlenen Dilek Hanif defilesine Türkiye eski güzeli ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın transparanı damgasını vurdu.

Önceki yıl göğüslerine silikon taktıran Sarıkaya'nın iddialı kıyafetleri büyük bir rahatlıkla taşıdığı görüldü. Pek çok konuğun ayakta izlediği defilede, oturma alanlarının ilk üç sırasının neredeyse tümü ünlü isimlerden oluşuyordu. Defilenin tamamlanmasının ardından top modellerle podyuma çıkan Dilek Hanif ayakta alkışlandı.

Önceki yıl göğüslerine silikon taktıran eski Türkiye Güzeli oyuncu Serenay Sarıkaya Dilek Hanif imzalı kıyafetle göz kamaştırdı. 

İFW'YE YABANCI BASININ İLGİSİ ARTTI

Bu arada İFW'ye yabancı basın ve blogger ilgisi gözle görülür biçimde artmış olduğu görüldü. Cosmopolitan, Der Spiegel gazetesinden muhabirler, etkinliği takip edenler arasında.

Bir hayli rötarlı başlayan Dilek Hanif defilesi yerli celebrity'lerin kapsama alanındaydı. Demet Kutluay, Ceylan Çapa gibi isimler ön sırada hazır bulundu. Hanif'in şovu hazır giyimden yola çıksa da, tasarımcı özünü kaybetmemiş. Çağla Şikel'in açılışını yaptığı defile buram buram couture kokuyordu.

Payetler, işlemeler ve transparan detaylarla süslü tasarımlar en iddialı parçalar. Hanif, kokteyl elbisesiyle temayı 'light' bir kıvama sokmayı hedeflemiş olsa da, modacının kendisini özgür hissettiği alan çok net. Akşam saatlerinde ise İFW'nin ilk günü, Tamara Ecclestone'lu Atıl Kutoğlu defilesiyle sonlandı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Transparan Serenay Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement