Tuğba Özay'ın ayrımcı paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı - Son Dakika
Magazin

Tuğba Özay'ın ayrımcı paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı

Tuğba Özay\'ın ayrımcı paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı

Sosyal medya üzerinden paylaştığı dekolteli fotoğrafına, "Erkekleri makyaj yapıp, kırıtık hallerde görmek istemiyoruz" diyen Tuğba Özay'a tepki yağdı. Açıklamasını homofobik ve transfobik bulan kullanıcılar, fotoğrafın altına kısa sürede binlerce yorum yaptı.

29.01.2021 17:26  Güncelleme: 18:21

Açıklamaları ve paylaşımları ile sosyal medyanın sık sık diline düşen Eski manken Tuğba Özay, magazin gündemine bomba gibi oturdu. Son paylaşımıyla sosyal medyayı birbirine katan Özay, kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

"KADIN KADIN GİBİ ADAM ADAM GİBİ OLSUN"

Paylaştığı dekolteli fotoğrafına kadınlar ve erkekler üzerinden fobik bir açıklama yapan Özay, "Kadın kadın gibi, adam adam gibi olsun! Dekolte, makyaj vs gibi şeyler kadına yakışıyor! Erkekleri şu sosyal medya denen platformda kadın gibi giyinip, makyaj yapıp, kırıtık hallerde görmek istemiyoruz... Fabrika ayarlarına geri dön sevgili ülkem gittikçe yozlaşıyorsun!" dedi.

Tuğba Özay'ın fobik paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı

FOTOĞRAFI YORUMA KAPATTI

Yaptığı fobik açıklamayla tepkileri üzerine toplayan Özay, gelen yorumlar üzerine fotoğrafını yoruma kapattı. Eski manken ardından, paylaşımına tepki gösteren takipçilerine hikayesinden, "Boş beleş yorumlar yapıyorsunuz" sözleriyle sert çıktı.

Tuğba Özay'ın fobik paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı
Tuğba Özay'ın fobik paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı

Son Dakika Magazin Tuğba Özay'ın ayrımcı paylaşımı sosyal medyayı birbirine kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ,,00,,: SADECE KARI GİBİ KIVIRTAN ERKEKLERİN ZORUNA GİTMİŞTİR DEDİKLERİ.KADIN HAKLI SONUNA KADAR.ERKEK ERKEK GİBİ KADIN KADIN GİBİ GİYİNSİN,KONUŞSUN VE DAVRANSIN. 149 3 Yanıtla
  • XXL: eşcinsellik özgürlük değildir Ulu Allah ın lanetlediği sapkınlıktır. 101 2 Yanıtla
  • Joe: İnsanlar işsizlikten boş işlere yönelmişler. Bugün hangi ünlü nasıl fotoğraf koymuş, hangi ünlü ne yazmış diye güne başlayan bir nesilden utanıyorum. Takip etmeyin siz de. Yorum yeteneğinizi politika, bilim, tarih gibi konular üzerinde deneyin. 71 3 Yanıtla
  • JKHJ: BENCEDE DOGRU SOZE SADCE ALKISLAMAK DUSER 4 0 Yanıtla

Advertisement