Türkücü Aydın Aydın, Kurbanlıkları Tekne Turuna Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Türkücü Aydın Aydın, Kurbanlıkları Tekne Turuna Çıkardı

Türkücü Aydın Aydın, Kurbanlıkları Tekne Turuna Çıkardı

Muğla'da yaşayan türkücü Aydın Aydın, Kurban Bayramı için aldığı kurbanlık koyun ve keçiyi tekne ile tura çıkardı.

08.09.2016 23:21  Güncelleme: 13:03

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan türkücü Aydın Aydın, Kurban Bayramı için aldığı kurbanlık koyun ve keçiyi tekne ile tura çıkardı. Birlikte güneşlenip denize girdiği hayvanlara serinlemeleri amacıyla kola içiren Aydın'ı tatilciler, şaşkın gözlerle izledi.

KOYUNLAR TEKNE TURUNDA

Bodrum'da yaşayan türkücü 49 yaşındaki Aydın Aydın, Kurban Bayramı için aldığı koyun ve keçiyi, tekne ile kısa bir Bodrum turuna çıkardı. Keçiye Begonvil, koyuna ise Zakkum ismini veren Aydın, başına şapka, gözüne de güneş gözlüğü taktığı keçiyi, bindireceği tekneye kadar alışveriş sepetinde taşıdı. Aydın, tekne turunun ardından kurbanlıkları Paşatarlası Plajı'na götürdü, şezlongda hayvanları kucağına alıp birlikte güneşlendi. Hayvanlara serinlemeleri için kola içiren, koyun ve keçiyle birlikte denize giren Aydın'ın bu tutumunu sahildeki vatandaşlar şaşkın gözlerle izledi.

KUZUYA KOLA İÇİRDİ

'Kuzuların Sesi' şarkısından hayvanlarla da düet yaptığını anlatan Aydın Aydın, bayram öncesi kurbanlıkları moral vermek için böyle bir etkinlik yaptığını söyledi. Aydın, "Ben aslında bu hayvanlarla Bodrum'da bugün tanıştım. Sabah tanışırken gerçekten bana çok yabancılardı. Ama hayvanlar sevap işlememize vesile oluyor. Yüce rabbim hayvanları bize kurban etti. Kurbanlık gönderdi. Biliyorsunuz önümüzde Kurban Bayramı var. Fakat dünyada belki de hayvanlarla düet yapan sayılı sanatçılardan biriyim. Onların ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var. Onların iyi beslenmeye ihtiyacı var. Ben de sabahtan beri onları marulla besliyorum. Bugün bu kuzu hayatında belki de ilk defa kola içti. Bizim hayvanları sevmemiz lazım, değer vermemiz lazım. Ben doğayla tabiatla, her yıl farklı projelere imza attım. Dünyanın gözbebeği Bodrum sahillerinde bugün de yakın bir zamanda kesilecek hayvanlara, çok renkli bir gün yaşatayım istedim. Belki de böyle bir şey ilk kez yapılıyor. Sadece bugün değil, müzik hayatımda da doğaya, hayvanlara, tabiata çevreye, türküler yaktım. Kurban bayramı öncesinde moral vermek istedim. Birkaç saat içinde aramızda sevgi seli oldu." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Türkücü Aydın Aydın, Kurbanlıkları Tekne Turuna Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement