Karaciğer yetmezliğiyle savaş veren Ufuk Özkan'dan duygulandıran sözler: Oğlum için geri döneceğim - Son Dakika
Magazin

Karaciğer yetmezliğiyle savaş veren Ufuk Özkan'dan duygulandıran sözler: Oğlum için geri döneceğim

Oyuncu Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliği sebebiyle organ nakli başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Uzman doktorların kontrolü altında olan Özkan, moralinin yerinde olduğunu ve en kısa zamanda ayağa kalkacağını belirtti. Hastalığı yeneceğine inanan oyuncu, dönüşünü oğlu Eren için yapacağını da dile getirdi.

14.07.2023 14:33  Güncelleme: 14:57

Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusunda bulundu. Bir süredir uzman doktorların kontrolü altında olduğunu belirten oyuncu, haftaya hastaneye yatacağını söyledi.

"EN KISA ZAMANDA AYAĞA KALKARIM, TEVEKKÜLÜM HEP VAR"

Gazeteci Seyhan Erdağ'a konuşan Ufuk Özkan, moralinin yerinde olduğunu ve haftaya hastaneye yatışının planlandığı söyleyerek "En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda" dedi.

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan konuştu: Oğlum için geri döneceğim

"OĞLUM İÇİN DÖNECEĞİM"

Hastalığı yeneceğine inandığını sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim"

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan konuştu: Oğlum için geri döneceğim

"KARACİĞERİMLE İLGİLİ PROBLEMLER YAŞIYORUM"

Önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda rahatsızlığından bahseden Ufuk Özkan, şu ifadeleri kullandı: "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden Ufuk Özkan konuştu: Oğlum için geri döneceğim
Karaciğer yetmezliğiyle savaş veren Ufuk Özkan\'dan duygulandıran sözler: Oğlum için geri döneceğim

Son Dakika Magazin Karaciğer yetmezliğiyle savaş veren Ufuk Özkan'dan duygulandıran sözler: Oğlum için geri döneceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Murat Akyol: Geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar diliyorum. Yapabileceğimiz bir şey olursa her daim buradayız. Samsun'dan sevgiler. 87 4 Yanıtla
  • Hakan Bozan: Allah acil şifalar versin inşallah güzel insan. Adana'dan selamlar. 45 0 Yanıtla
  • Timur Aksoy: Ufuk abicim rabbim hayırlı şifa versin inşallah allah yar ve yardımcınız olsun inşallah allah sağlık ömür boyu uzun mutlu versin inşallah 22 0 Yanıtla
  • Hakkı Ünlü: Bu karaciğer tamamı mi verilyor yoksa yardımı kendimden bir parçasını vermek istiyorum 9 0 Yanıtla

Advertisement