Ünlü Şarkıcı Deniz Seki'nin Annesi Güler Seki Vefat Etti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki'nin Annesi Güler Seki Vefat Etti

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki\'nin Annesi Güler Seki Vefat Etti

Güçlü sesi ve şarkılarıyla tanınan Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, uzun süredir beynindeki rahatsızlıkla mücadele ediyordu. Güler Seki, bu sabah hayatını kaybetti. Deniz Seki, Instagram'da yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu ve başsağlığı dileklerini iletti. Güler Seki'nin cenazesi yarın Göztepe Çemenzar Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.

23.09.2023 18:10

Güçlü sesi ve şarkılarıyla kendine hayran bırakan Deniz Seki, bu akşam annesi Güler Seki'yi kaybetti. Güler Seki, uzun yıllardır beynindeki rahatsızla mücadele ediyordu.

Daha önce beynindeki rahatsızlık nedeniyle 4 kez ameliyat olduğu bilinen Güler Seki, 2019 yılında yeniden yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Kanser atlatan ve sonrasında yatalak olan Seki, bu sabah hayatını kaybetti. Instagram'da yaptığı paylaşımla acı haberi duyuran Deniz Seki, "Annemizi, meleğimizi, Güler'imizi maalesef kaybettik.

Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. Güler Seki, yarın ikindi namazına müteakip Göztepe Çemenzar Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki vefat etti

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü Şarkıcı Deniz Seki'nin Annesi Güler Seki Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement