Yeni Bond Kızı Lea Seydoux Oldu - Son Dakika
Magazin

Yeni Bond Kızı Lea Seydoux Oldu

Yeni Bond Kızı Lea Seydoux Oldu

Sinema tarihinin en ünlü ajanı 007 James Bond, yeni bir film ile dönüyor. Yeni Bond kızı Lea Seydoux, 24. Bond filminde Daniel Craig ile baş rolü paylaşacak.

12.10.2014 10:29  Güncelleme: 10:36

Daily Mail gazetesinin haberine göre yeni Bond kızı belli oldu ve rol için Fransız aktris Lea Seydoux seçildi. Baştan çıkarıcı bir kadını canlandıracak olan Lea Seydoux, 24. Bond filminde bir kez daha Ajan James Bond rolünü canlandıracak olan Daniel Craig ile baş rolü paylaşacak. Ancak Skyfall'un devamı olan yeni film için henüz yol uzun. Henüz adı belli olmayan 24. Bond filmi, 4 Kasım 2015'te gösterime girecek.

LEA SEYDOUX KİMDİR?

Lea Seydoux oyunculuk kariyerinde aralarında Cannes'da ödül alan Mavi En Sıcak Renktir filminin de bulunduğu pek çok Fransız yapımında rol aldı. Geçen yıl Cannes jürisindeki Steven Spielberg ve Nicole Kidman, Seydoux'un performasından oldukça etkilenmişlerdi.
Seydoux Hoolywood'a da uzak değil. Görevimiz Tehlike 4 - Hayalet Protokol ve Quentin Tarantino'nun Soysuzlar Çetesi filmlerinde rol alan güzel oyuncu farklı dillerde rol yapabilmesiyle tanınıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yeni Bond Kızı Lea Seydoux Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement