Yönetmenin ölümüne sebep olan Alec Baldwin'in kullandığı silah gerçek mi? - Son Dakika
Magazin

Yönetmenin ölümüne sebep olan Alec Baldwin'in kullandığı silah gerçek mi?

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, film çekimi esnasında elindeki kurusıkıdan çıkan mermilerle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'ın ölümüne sebep oldu. Bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili oyuncuya kurusıkı yerine gerçek bir tabanca verilip verilmediği konuşulmaya başlandı. Soruşturmanın başladığı olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

22.10.2021 09:53  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekimleri ABD'nin New Mexico eyaletinde süren "Rust" filminin setinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Filmde "Harland Rust" rolü oynayan Alec Baldwin'in elindeki kurusıkı silahtan çıkan mermiler görüntü yönetmeni Halyna Hutchins ile senarist-yönetmen Joel Souza'ya isabet etti. Hutchins, kazada olay yerinde hayatını kaybetti.

KURU SIKI YERİNE GERÇEK SİLAH MI KULLANILDI?

Yaşanan korkunç olay sonrası ifadesi alınan oyuncu Alec Baldwin, serbest bırakıldı. Dünyanın gündemine oturan kazada akıllara gelen ilk soru ise sahne için kullanılan silahın gerçek olup olmadığı oldu. Oyuncunun eline verilen silahın gerçek olup olmadığı ya da içine konulan mermilerin hangi türde olduğu ise henüz bilinmiyor.

Dünyanın gündemine oturan olay! Bir yönetmenin ölümüne neden olan Alec Baldwin'e çekimde gerçek silah mı verildi?

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinden gelen görüntülerde film için set olarak kullanılan küçük bir kilisenin polis kordonuna alındığı görüldü. Soruşturma başlatan polis yetkilileri kapsamlı bir inceleme başlattı.

Dünyanın gündemine oturan olay! Bir yönetmenin ölümüne neden olan Alec Baldwin'e çekimde gerçek silah mı verildi?
Halyna Hutchins
Yönetmenin ölümüne sebep olan Alec Baldwin\'in kullandığı silah gerçek mi?

Son Dakika Magazin Yönetmenin ölümüne sebep olan Alec Baldwin'in kullandığı silah gerçek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Aydın Cura: Aklıma the crow filmindeki Brandon Lee geldi. O da bu şekilde ölmüştü. Şimdi filmi kült filmler arasında. 6 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Hakikat ne güzel haber bu yahu bunu bizim yeşilçamda yapsalar 1 sene konuşurlar bir filmi bile çekemiyorsunuz diye burası hollllıwod beyler 0 3 Yanıtla

Advertisement