Yüksekova Kaymakamı, Yılmaz Erdoğan'a İlçede Set Kurma Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Magazin

Yüksekova Kaymakamı, Yılmaz Erdoğan'a İlçede Set Kurma Çağrısı Yaptı

Yüksekova Kaymakamı, Yılmaz Erdoğan\'a İlçede Set Kurma Çağrısı Yaptı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Kaymakamı İbrahim Çenet, Yılmaz Erdoğan'a ilçede set kurup halka moral verme çağrısında bulundu.

22.11.2016 17:44  Güncelleme: 20:46

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuşan Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Hakkarili yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Yüksekovalılara moral için gelin burada bir set kurun, bu halkın gönlünü alın"dedi.

TÖRENLE AÇILIŞ YAPILDI

Yüksekova Devlet Hastanesi bünyesinde 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi' düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Hakkari Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Hakan Türk, Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir ile kurum amirleri katıldı.

"GELSİNLER SET KURSUNLAR"

Açılışta konuşan Kaymakam İbrahim Çenet, Hakkarili yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'a çağrı yaptı. Yüksekovalılara moral olması için bir filmini de Yüksekova'da çekmesini isteyen Kaymakam Çenet, "Çağrımız, gelsinler buraya bir set kursunlar. Bu halkın gönlünü alsınlar. Onlar bu halkın içinden çıktılar. Halkı unutmasınlar.

"BİZ ONLARI ÇOK İYİ AĞIRLARIZ"

Devlet olarak biz birçok hizmet açtık ama gelsinler bir okul yapsınlar. Hakkari bölgesine bir faydaları olsun. Havalimanı açtık, Yılmaz Erdoğan 32 virajda başı dönmesin, İstanbul'dan uçağa binip 2 saatte burada insin. Biz onları çok güzel ağırlarız hepsini seviyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yüksekova Kaymakamı, Yılmaz Erdoğan'a İlçede Set Kurma Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement