Müjde Ar: Erdoğan Sürekli Gol Atıyor - Son Dakika
Medya

Müjde Ar: Erdoğan Sürekli Gol Atıyor

Müjde Ar: Erdoğan Sürekli Gol Atıyor

Müjde Ar, Habertürk TV'de ilginç açıklamalarda bulundu.

17.01.2013 18:16  Güncelleme: 00:10

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı' programına konuk alan ünlü sanatçı Müjde Ar, sanat ve siyasete ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Müjde Ar, CHP'li eşine "Bu ne biçim parti" dediğini belirterek, "Başbakan Erdoğan her seferinde Kılıçdaroğlu'na gol atıyor. AK Parti barışı becerirse CHP'nin halini düşünemiyorum" dedi.

"GİTMESİN DİYE EVİ KİLİTLEDİM"

İntihar eden yazar Metin Kaçan'ı çok sevdiğini söyleyen Ar, Ağır Roman filmi için Metin Kaçan'la iki yıl boyunca aynı evde yaşadığını, hatta evden çıkıp gitmesin diye kapıyı kilitlediğini söyledi. "Biz sanatçılar çok kırılgan insanlarız" diyen Ar, "Eğer bana sorarsanız, 'Metin Kaçan intihar edecek birisi miydi' diye, 'Evet, ederdi' derim" dedi.

"İNTİHAR ETMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM"

Annesi Aysel Gürel'i kaybettiğinde kendisinin de intihar etmeyi düşündüğünü söyleyen Ar, Metin Kaçan'ın arkasından yazılanları ise çok çirkin bulduğunu vurguladı. Ar, tecavüz denilen olayın olduğu gün de, Metin Kaçan'la birlikte olduğunu belirti.

İNTERNET ÜZERİNDEN STUND-UP

Yakında internet üzerinden stand-up yapacağını söyleyen Müjde Ar, siyasete ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

"HÜSEYİN AYGÜN'Ü DESTEK VERDİM"

Habur sürecinde yaşananları yanlış bulmadığını, bugünse Kürt meselesinin çözümü için umutlu olduğunu belirten Ar, Hüseyin Aygün'ün Paris'te öldürülen PKK'lı kadınların ailelerini ziyaret etmesini ise desteklediğini söyledi.

"ERDOĞAN SÜREKLİ GOL ATIYOR"

CHP PM üyesi Ercan Karakaş'la evli olan Ar, sık sık eşine "Bu ne biçim parti" dediğini belirterek, "Başbakan Erdoğan her seferinde Kılıçdaroğlu'na gol atıyor. Ak Parti barışı becerirse CHP'nin halini düşünemiyorum" dedi.

Ar'ın konuşmalarından öne çıkan diğer ana başlıklar şöyle:

"CENAZELERE KATILMAYI DÜŞÜNDÜM"

Sade bir vatandaş olarak o cenazeye gitsem mi diye düşündüm. Ya bu insanların başka işi gücü yok mu. Sadece başkalarınn yapıp ettikleri üzerinden kancayla çekip... Kaçırıldığı zaman da kendisi gitti diyenler oldu CHP içinde. Kabalık siyasetin içine öyle işlemiş ki kimse bundna kendini alıkoyamıyor."

"KILIÇDAROĞLU ZAYIF VE YETERSİZ"

" Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğini yorumlamak bana düşmez ama beğenmiyorum. Zayıf ve yetersiz buluyorum. Kılıçdaroğlu'nun yanına seçtiği kadrolara baktığımda, o kadar MYK değişti ama hala nasıl insanlarla çalışmak istiyor anlamadım. Keşke Baykal'ın başına gelenlerden sonra böyle paldır küldür olmadan, zaman içinde başka biri olsaydı diye düşünüyorum."

"KÜRTLERİN HAKLARI VERİLMELİ"

"Bu savaş bitmeli. Barış olmalı ve Kürtlerin bütün hakları verilmeli. Anadilde eğitimi gayet tabi destekliyorum. Ben de anadilimde eğitim yapmak istiyorum. Ne demek yapma... Ben bunun bölünme değil aksine bütünleştirici olduğunu düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Müjde Ar: Erdoğan Sürekli Gol Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement