Burdur'da Otomobil-Minibüs Çarpışması: 1 Ağır, 5 Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Burdur'da Otomobil-Minibüs Çarpışması: 1 Ağır, 5 Yaralı

Burdur\'da Otomobil-Minibüs Çarpışması: 1 Ağır, 5 Yaralı

Burdur'da Sude Aslan yönetimindeki bir otomobil ile Ali Altınok yönetimindeki bir minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan otomobil sürücüsü Burdur Devlet Hastanesine sevk edildi.

27.09.2023 14:14

Burdur'da minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Burdur'un Çavdır ilçesi Çavdır Tefenni karayolu Antalya Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sude A. idaresindeki 54 AER 079 plakalı otomobil ile Ali A. yönetimindeki minibüs kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile minibüs yoldan çıkarak şarampole düştü.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye polis ve çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, Tefenni Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Sude A., Burdur Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Otomobil Burdur'da Otomobil-Minibüs Çarpışması: 1 Ağır, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement