Bursa'da 'Klasik Otomobil Şenliği' - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da 'Klasik Otomobil Şenliği'

Bursa\'da \'Klasik Otomobil Şenliği\'
04.10.2012 15:09  Güncelleme: 15:57

"3. Bursa Klasik Otomobil Turu" bu yıl da Korupark'tan start alıyor.

Gelenekselleşen ve bu yıl 3.sü düzenlenecek olan "Bursa Klasik Otomobil Turu" Osmangazi Rotary Kulübü ve Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden Bursa Korupark işbirliği ile 6 Ekim'de otomotiv kenti Bursa'da start alıyor. Projeden elde edilecek gelir ile kanserle mücadele kapsamında Bursa Onkoloji Hastanesi'ne üreterorenoskop* cihazı bağışlanacak.

Osmangazi Rotary Kulübü ve Korupark Alışveriş Merkezi işbirliği ile kanserle mücadeleye destek vermek amacıyla başlatılan "Bursa Klasik Otomobil Turu" projesinin 3.sü 6 Ekim Cumartesi günü Bursa'da başlıyor.

İlki 2010 yılında, ikincisi ise 2011 yılında düzenlenen ve Bursa halkının yanı sıra çevre illerden de yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen "Klasik Otomobil Turu" Osmangazi Rotary Kulübü önderliğinde, Korupark Alışveriş Merkezinin sponsorluğunda start alıyor.

2010 ve 2011 yılında projeden elde edilen gelir ile Uludağ Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'na Mikrotom cihazı satın alınmıştı. Bu yıl ise Bursa Onkoloji Hastanesi Üroloji Bölümü'ne üreterorenoskop cihazı alınması planlanıyor.

Rotaryenler, otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri, klasik otomobil meraklıları ve Bursa halkının katılacağı "3. Bursa Klasik Otomobil Turu" 6 Ekim'de başlayıp, 7 Ekim de şehir turu ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Bursa'da 'Klasik Otomobil Şenliği' - Son Dakika


Advertisement