Eylül ayında SUV'un lideri Qashqai oldu - Son Dakika
Otomobil

Eylül ayında SUV'un lideri Qashqai oldu

Eylül ayında SUV\'un lideri Qashqai oldu

Türkiye’de sağlık kaygıları sebebiyle binek otomobillere ilgi devam ederken, ÖTV artışına rağmen Eylül ayında otomobil satışları tüm tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

18.10.2020 15:01  Güncelleme: 15:17

Türkiye'de sağlık kaygıları sebebiyle binek otomobillere ilgi devam ederken, ÖTV artışına rağmen Eylül ayında otomobil satışları tüm tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

90 bin adedin üzerine çıkan Türkiye otomotiv pazarında, Nissan Qashqai, rekor kırılan Eylül ayında SUV sınıfında en çok satan otomobil oldu.

Eylül ayında SUV'un lideri Qashqai oldu

Dünyanın ilk crossover'ı olan Qashqai, akıllı park asistanı, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi, akıllı yorgunluk algılama sistemi gibi birçok Nissan Intelligent Mobility özelliğine sahip.

Eylül ayında SUV'un lideri Qashqai oldu
Emre DoğueriNissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü

Nissan Qashqai'nin SUV liderliği ile ilgili konuşan Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri, Nissan Qashqai'nin çok güçlü ve prestijli bir imajı olduğunu ve 10 yıldan uzun süredir Türkiye'de tercih edilmeye devam edildiğini belirtti. Doğueri, "Nissan Qashqai'nin Eylül ayındaki başarısına vurgu yaparak, bunun için hem bizi tercih eden müşterilerimize hem de bu başarıda emeği geçen tüm Nissan ailemize teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Eylül ayında SUV'un lideri Qashqai oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement