Opel ADAM'ı Mart Ayında Satışa Sunuyor! - Son Dakika
Otomobil

Opel ADAM'ı Mart Ayında Satışa Sunuyor!

Opel ADAM\'ı Mart Ayında Satışa Sunuyor!

Opel'in şık ve neredeyse sınırsız bireyselleştirme imkanı sunan yeni küçük otomobili ADAM, 2013 yılı mart ayında pazara sunulacak.

17.11.2012 12:30  Güncelleme: 12:25

Opel yeni modeli ADAM ile 2013 yılında 250 adet'lik bir satış hedefliyor.

Bütünüyle Almanya'da geliştirilen ve üretilen tek otomobil olan Yeni ADAM ile Opel, A segmentinde anahtar markalardan biri konumuna ulaşmayı amaçlıyor.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik "Opel ADAM, başka hiçbir otomobilin sunamadığı derecede bireyselleştirilebiliyor ve tarzı eğlenceli bir çeviklikle harmanlıyor. ADAM kesinlikle tüm genç ve kendisini genç hisseden sürücülerin otomobili," olduğunu ifade ederek. "Ve ADAM tüm bu duygusal çekiciliği Alman mühendisliği ve kalitesinin son noktası ile bir araya getirdiğinden, Avrupa'daki büyüme planımızda önemli bir rol oynayacak." dedi.

Küçük olmasına rağmen kaslı bir görünüme sahip ADAM yaklaşık 3.70 metre uzunluğunda ve 1.72 metre genişliğinde (aynalar hariç). Bu şık, üç kapılı hatchback şehir içi sürüşlerde sağladığı kolaylıkla rahat bir sürüş imkanı sunuyor. Bununla birlikte sahip olduğu sürüş dinamikleri, eğlence ve çevikliğe odaklanan şasi ve direksiyon ayarları sayesinde şehir dışında da dikkat çekici ve konforlu bir sürüşe olanak tanıyor. İç mekanda ADAM, dört kişiye üst sınıf otomobilde seyahat ediyormuş hissi sunarken aynı zamanda önde oturan yolcular küçük bir otomobilden beklenmeyen yüksek bir ferahlık duygusunun keyfini sürüyorlar. ADAM'ın kokpiti de, geniş renk, dekor, şık tavan döşemesi ve ışık efekti seçenekleriyle sahibinin zevkine göre bireyselleştirilebiliyor.

Opel ADAM ayrıca üst segmentlerin seçkin teknolojilerini de sunuyor. Araç sahibinin araç içerisindeki akıllı telefonunu (Android ve Apple iOS) entegre eden yeni IntelliLink araç içi bilgi-eğlence sistemi bu otomobili en iyi bağlantıya sahip küçük otomobil haline getiriyor. ADAM'ın doğal şehir ortamı için ideal diğer özellikler arasında, en dar alanlarda dahi park etmeyi kolaylaştıran Gelişmiş Park Pilotu, sürüş güvenliği sağlayan Kör Nokta Uyarı Sistemi ve özellikle şehir içi kullanımlarda direksiyonu farkedilir derecede yumuşatan yeni hidrolik direksiyon sistemi "CITY" modu yer alıyor. ADAM yalnızca rakiplerinden daha fazla bireysellik sunmakla kalmıyor: yüksek bir standart donanım seviyesi ile aynı zamanda paranızın karşılığında size daha fazla otomobil sunuyor. 51 kW/70 bg 1.2 litrelik benzinli motora sahip ADAM'ın giriş fiyatı 11.500 Avro (Almanya'da KDV dahil Tavsiye Edilen Satış Fiyatı). Üst sınıf teknolojiler ve sınırsız bireyselleştirme seçenekleri bile ulaşılmaz değil. Örneğin, IntelliLink bilgi-eğlence sistemi fazladan yalnızca 300 Avro karşılığında sunulurken, yıldızlı bir gökyüzü izlenimi yaratan 64 LED lambayla aydınlatılan starlight tavan döşemesi yalnızca 380 Avro karşılığında satın alınabiliyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Opel ADAM'ı Mart Ayında Satışa Sunuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement