22 Temmuz Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Politika

22 Temmuz Seçimlerinin Ardından

22 Temmuz Seçimlerinin Ardından

Hafta Sonu Yapılan Milletvekili Seçimlerinin Ardından Tekrar Milletvekili Seçilen AK Parti 4. Sıra Milletvekili Osman Kılıç, Suşehri İlçesinde Seçmenleriyle Bir Araya Geldi.

26.07.2007 16:52

Hafta sonu yapılan milletvekili seçimlerinin ardından tekrar milletvekili seçilen AK Parti 4. sıra milletvekili Osman Kılıç, Suşehri ilçesinde seçmenleriyle bir araya geldi.

Kılıç, ilk olarak Belediye Başkanı Şaban Coşkun'u makamında ziyaret etti. Burada Çataloluk Belediye Başkanı Ercan Güleç, AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir süre görüş alışverişinde bulunan Kılıç, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde tüm seçmenlere teşekkür eden Kılıç, " Sivas'tan milletvekili olmaktan gururluyum. Yapılan 22 Temmuz milletvekili seçimlerinde bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Ak Partimiz'in belirlermiş

olduğu sloganın işaret ettiği "Durmak Yok Yola Devam" anlayışı sürecektir. Bizim için önemli olan vatandaşımızın rahatlığı ve düzen içerisinde yaşamaya devam etmesidir" dedi.

(İG-MÇ-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 22 Temmuz Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement