Adana Ülkü Ocakları'nda Arslan Dönemi - Son Dakika
Politika

Adana Ülkü Ocakları'nda Arslan Dönemi

Adana Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Mehmet Ali Arslan,Genel Başkan Olcay Kılavuz'un da katıldığı bir törenle göreve başladı.

27.04.2013 18:09

Adana Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Mehmet Ali Arslan,Genel Başkan Olcay Kılavuz'un da katıldığı bir törenle göreve başladı. Törende konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, 2023 lider ülke Türkiye'nin mimarları ve üreten Türkiye'nin altyapısını ocaklarda oluşturacaklarını belirtti.

Bir takım ziyaretler için Adana'ya gelen Olcay Kılavuz'un ilk durağı MHP Adana İl Başkanlığı oldu. Burada partililerle sohbet eden Kılavuz, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor dönemde gençlere düşen görevler olduğunu söyledi. Kılavuz daha sonra Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam Ülkü Ocaklarını da ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu. Son olarak Adana Ülkü Ocağı'na geçen Olcay Kılavuz, burada yaptığı konuşmada Ülkü Ocakları'nın varlık sebebinin milletin ve devletin istikbalini tayin edecek kararlı, azimli, çalışkan nesiller yetiştirmek olduğuna dikkat çekerek, "Bu amaçla 2023 lider ülke Türkiye'nin mimarları ve üreten Türkiye'nin altyapısını bizler oluşturacağız. Her alanda var olmak gibi temel ve hayati bir sorumluluğumuz olduğunun farkında olup, Türk milletini bir arada coşku ve azimle tutan her kesimi bizler kucaklayacağız. Kimsesiz varsa kimsesi, dertli olanın derdine, sıkıntılı olanın sıkıntısına koşacağız. Ortak ve çözüm odaklı olacağız. Rahmetli başbuğumuzun da ifadeleriyle 'Fen Fakültesinin laboratuarlarıyla, İlahiyat Fakültelerinin koridorlarını bizler birleştireceğiz.' Düşünen, araştıran, yazan, okuyan ve sorgulayan aynı zamanda hayatına tatbik eden milliyetçi, maneviyatçı gençler oluşturacağız. Bu sebeple Ülkü Ocaklarına mensup olan hanımefendi ve beyefendi arkadaşlarımın, genç kardeşlerimin nereye mensup oldukları ve bu mensubiyetin sorumluluklarının neler olduğunun bilincinde ve uyanıklığında olmaları gerekmektedir" dedi.

"Türk milletini sırtlayacak, yükünü omuzlarına alacak kadroların dinlenme lüksleri yoktur" diyen Olcay Kılavuz, "Zaten dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmayacaktır. Bu ülkü ışığında davamız için yılmadan mücadele eden gönüldaşlarımızdan biri de Mehmet Ali Arslan'dır. Kendisini Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanı iken yürüttüğü başarılı projeler ve hizmetlerle tanıyoruz. Böyle bir Ülküdaşamıza sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Mehmet Ali Başkan hizmetlerine artık Adana Ülkü Ocakları Başkanı olarak devam edecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağını Genel Başkan Kılavuz'un elinden teslim alan Mehmet Ali Arslan, öncelikle kendisini bu göreve layık gören başkanına teşekkür etti. Ülkücülerle teker teker el sıkışan Arslan tebrikleri kabul etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana Ülkü Ocakları'nda Arslan Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement