AK Parti 2nci Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz, Esenler'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

AK Parti 2nci Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz, Esenler'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti 2nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz, Esenler'de bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek iş yeri sahipleri ve çalışanların Pazar günü tam destek vereceklerine inandığını belirtti.

12.05.2023 16:38

AK Parti 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz: "İş yeri sahiplerinin ve çalışanların Pazar günü tam destek vereceklerine canı gönülden inanıyorum"

İSTANBUL - AK Parti 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz Esenler'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Kıymaz, "Buradaki kardeşlerimin AK Parti ve Cumhurbaşkanına desteklerini vereceklerine canı gönülden inanıyorum" dedi.

AK Parti 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz Esenler'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Havaalanı Mahallesi'nde bulunan tekstil fabrikasını ziyaret eden Kıymaz, fabrika yetkilileriyle ve çalışanlarla bir araya geldi. 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Kıymaz'a, ilçe parti teşkilatı eşlik etti.

"Kıymetli çalışanlarımızla sohbet ettik, onlarla olduğumuz için çok mutluyuz"

İş yeri sahiplerinin ve çalışanların Pazar günkü seçimde tam destek vereceklerine gönülden inandığını belirten AK Parti 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Bilal Kıymaz, "Bugün olduğumuz Havaalanı Mahallesi bize uzak bir mahalle değil. Zaten bizim iş yerimiz de bu bölgede. Bugün kıymetli çalışanlarımızla sohbet ettik. Onlarla olduğum için çok mutluyuz. İnşallah bizlere Pazar günü tam destek vereceklerine canı gönülden inanıyorum. Tabi biz iş dünyası olarak üretime devam ediyoruz. Sonuçta Türkiye'nin büyümesi üreterek, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak olacak, biz buna bu şekilde bakıyoruz. Buradaki kardeşlerimiz de Türkiye ekonomisine destek veriyor. Biz de bunu yerinde tespit etmiş olduk. Pazar günü de inşallah önümüzdeki süreçte biz AK Parti ve Cumhurbaşkanına desteklerini vereceklerine canı gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti 2nci Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz, Esenler\'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti 2nci Bölge Milletvekili Adayı Kıymaz, Esenler'de fabrika ziyareti gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement