AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'daki Problemleri Değerlendirdi - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'daki Problemleri Değerlendirdi

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara\'daki Problemleri Değerlendirdi

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'da ciddi bir trafik ve ulaşım problemi olduğunu belirterek, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret ederek Ankara'daki memurların ve bürokratların sorunlarını konuştuklarını açıkladı.

30.01.2024 18:44  Güncelleme: 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara'da problemler çığ gibi büyüyor. Ciddi bir trafik problemi var. Ciddi bir ulaşım problemi var" dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti. Memur- Sen Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Altınok, Ankara'daki memurların ve bürokratların sorunlarını konuştuklarını söyledi. Altınok, "Ankara bir memur şehri, bürokrat şehri olarak biliniyor; çünkü devletimizin, ülkemizin başkentidir. Ankara'da çok sayıda memurumuz, bürokratımız var. Dolayısıyla bugün Memur- Sen'i ziyaret ettik. Ankaramıza ne yapabiliriz, memurlarımızın, bürokratlarımızın Ankara'da ne beklentileri var? Biz, herkesi dinleyerek taleplerini alarak ki tabii bir de Ankaralılar vekaleti verdiği takdirde sokakta olacağız. Ankara'da problemler çığ gibi büyüyor. Ciddi bir trafik problemi var. Ciddi bir ulaşım problemi var. Bunları konuştuk. Talepleri aldık. Bir kısmını yazdık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'daki Problemleri Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement