AK Parti Aydın'da temayül yoklaması başladı - Son Dakika
Politika

AK Parti Aydın'da temayül yoklaması başladı

AK Parti Aydın\'da temayül yoklaması başladı

AK Parti Aydın'da milletvekili aday adayı olan kişiler içerisinden milletvekili adaylarının belirlenebilmesi için temayül yoklaması başladı.

25.03.2023 12:50  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın'da milletvekili aday adayı olan kişiler içerisinden milletvekili adaylarının belirlenebilmesi için temayül yoklaması başladı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da seçim heyecanı sürüyor. AK Parti Aydın'da milletvekili aday adaylığı için 50 kişi başvurdu. Milletvekili aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından, aday adayları için yapılmasına karar verilen temayül yoklaması başladı. Aday adaylığı başvurusu yapan 4 mevcut milletvekili ve 1 MKYK üyesinin yer almadığı temayül yoklamasında partililer 45 aday adayı için oy kullanacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları kamuoyuna açıklanmayacak.

Aday adayları kapıda partilileri karşılarken, kurulan stantlarda da çeşitli promosyonlar dağıtılarak milletvekili adaylığı için destek istiyorlar. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması saat 16.00'da sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Aydın'da temayül yoklaması başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:37 Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Meclis üyelerinin görev dağılımı yapıldı ve yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.

  • Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı
    17:29 Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı

    Şırnak Valisi Cevdet Atay, Uludere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin taziyesine katıldı. Vali Atay, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile Uludere ilçesine giderek esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra Melek Soylu'nun taziyesine katılan Vali Atay, aile üyelerine başsağlığı diledi ve dua etti. Şenoba beldesine geçen Vali Atay, burada Ferhat Bilen, Haşim ve Abdulkerim Babat'ın taziyelerine katıldı ve aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Vali Atay, ziyaretlerinin ardından Şeyhan İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

  • Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
    17:29 Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B., İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eruh ilçesinde yakalandı. H.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Saadet Partisi Grup Başkanı: Ülke ekonomisi yine yurt dışından alınan borçla mı finanse edilecek?
    17:28 Saadet Partisi Grup Başkanı: Ülke ekonomisi yine yurt dışından alınan borçla mı finanse edilecek?

    Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Dünya Bankasından 3 yıl içinde toplam 35 milyar dolar kredi geleceğini açıkladı. Özdağ, ülke ekonomisinin yurt dışından alınan borçlarla finanse edilmesini eleştirerek, insanların uygun fiyatlarla gıdaya ulaşmasını istedi.

  • İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı
    17:18 İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planında bulunan projeler için 4.2 milyar TL'lik iç borçlanma talebini meclisten onay aldı.

  • AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti
    17:18 AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti

    AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Esat Öztürk ise önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    17:14 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atamalar internet sitesinde yayınlandı.

  • Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı
    17:13 Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Silifke Belediyesi'nde işten çıkarılan 30 işçinin durumunu protesto etmek için eylem yaptı. İşçilerin de katıldığı eylemde, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, belediye başkanlarına seslenerek işçilerin haklarını gözetmelerini istedi ve mücadelenin devam edeceğini belirtti.


Advertisement