AK Parti'den Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Mete Memiş mazbatasını aldı - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Mete Memiş mazbatasını aldı

AK Parti\'den Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Mete Memiş mazbatasını aldı

AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, İl Başkanı Turgut Çalışkan ve partililerle adliyeye gelerek mazbatasını alan Mete Memiş, seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti ve belediyenin kazanılması için yapılan her şeyin sonuca yansıdığını belirtti. Memiş, tüm Bayburtluların belediye başkanı olacağını vurgulayarak, Bayburt'u bir bütün sayıp hepsini kucaklayarak görevini ifa etmeye çalışacaklarını söyledi.

07.04.2024 18:13  Güncelleme: 18:15

AK Parti'den Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Mete Memiş, mazbatasını aldı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, İl Başkanı Turgut Çalışkan ve partililerle adliyeye gelerek mazbatasını alan Memiş, sonuçların Bayburt için hayırlı olmasını diledi.

Memiş, seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, belediyenin kazanılması için yapılması gereken her şeyin yapıldığını ve bunun sonuca yansıdığını söyledi.

Tüm Bayburtluların belediye başkanı olacağını ifade eden Memiş, "Bayburt'ta oy veren ya da vermeyen, bizi desteleyen ya da desteklemeyen hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden Bayburt'u bir bütün sayıp hepsini kucaklayarak belediye başkanlığı görevimizi inşallah ifa etmeye çalışacağız. Bu onuru bana yeniden yaşatan yüce Allah'a sonsuz hamdediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'den Bayburt Belediye Başkanlığına seçilen Mete Memiş mazbatasını aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement