AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğine Aday Gösterilen Abdurrahman Kurt İstifa Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğine Aday Gösterilen Abdurrahman Kurt İstifa Etti

AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğine Aday Gösterilen Abdurrahman Kurt İstifa Etti

AK Parti’nin Diyarbakır’da 6’ncı sıradan aday gösterdiği Abdurrahman Kurt, istifa etti.

08.04.2015 11:52

AK Parti'nin Diyarbakır'da 6'ncı sıradan aday gösterdiği Abdurrahman Kurt, istifa etti. Kurt, istifasının gerekçesini gün içerisinde açıklayacağı belirtti.

AK Parti'nin Diyarbakır'da 6'ncı sıradan milletvekili adayı gösterdiği Abdurrahman Kurt, seçimlerden çekildi. Kurt, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, "AK Parti'deki siyasal sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Toplumsal barış adına yaptığımız çalışmalarda maddi ve manevi katkı sunan tüm dostlara en kalbi şükranlarımı iletiyorum. Umarım 2015 seçimleri, bizi toplum olarak, birbirimize daha da yakınlaştırır" dedi.

Öte yandan, Kurt'un aday sıralamasındaki yeri nedeniyle istifa ettiği ileri sürüldü. Ancak İHA'nın ulaştığı Kurt, istifası ile ilgili gün içerisinde açıklama yapacağını ifade etti.

Abdurrahman Kurt, bir süre AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevini yürüttükten sonra, 23'üncü dönem milletvekilliği de yaptı. Akil İnsanlar Heyeti'nde de yer alan Kurt, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde partisinin Diyarbakır Sur İlçe Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmişti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğine Aday Gösterilen Abdurrahman Kurt İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement