AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Yüreği yeten siyasi partiler, karalamalarla, sokak hareketlerine umut bağlamaz, projeleriyle halkın karşısına çıkar. Biz, her seçim döneminde yeni seçim beyannameleriyle halkın karşısına çıktık" dedi.

05.03.2014 22:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Yüreği yeten siyasi partiler, karalamalarla, sokak hareketlerine umut bağlamaz, projeleriyle halkın karşısına çıkar. Biz, her seçim döneminde yeni seçim beyannameleriyle halkın karşısına çıktık" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Akıncılar ilçesine gelen Erdem, esnaf ziyaretinde bulundu. Bir çay bahçesinde halka hitap eden Erdem, Türkiye'de sandıktan umudunu kesenlerin, karalama kampanyaları ve yalan-dolanla milleti kandırarak oy isteyenlerin bu seçimi daha anlamlı ve farklı hale getirdiğini belirterek, "Onlar inanıyor ve umuyorlar ki 'biz AK Parti'yi karalarsak, AK Parti'yi suçlarsak, onun Genel Başkanını diktatörlükle itham edersek, yolsuzlukla itham edersek belki kandırırız. Bize de meydan açılır.' Halbuki, yüreği yeten siyasi partiler, karalamalarla, sokak hareketlerine umut bağlamaz, projeleriyle halkın karşısına çıkar. Biz, her seçim döneminde yeni seçim beyannameleriyle halkın karşısına çıktık. Biz, 11 yıldır iktidardayız, Allah'a şükürler olsun 11 yıldır gururla sizlerin huzurundayız" diye konuştu.

AK Parti'den önce TBMM'de birçok parti olduğunu anımsatan Erdem, "O partileri sizler sandıkta boğdunuz ve Meclis'in dışına attınız, onları cezalandırdınız. Siz onları zevk olsun diye cezalandırmadınız. Hizmet etmediler diye cezalandırdınız. Onlar bankaları soydular, Türkiye'yi borç batağına düşürmüşlerdi, ekonomi batık durumundaydı. Borç para dahi alamıyorlardı. Dışarıdan borç para bulur diye ithal bakan bile getirmişlerdi ama 3,5 yıl dayandılar" dedi.

- "Onlar söyledikçe AK Parti'nin miting meydanları coşuyor"

Vaatlerle peynir gemisinin yürümediğini ifade eden Erdem, "Hizmetle gemi yürüyor. İşte 2002'de AK Parti, yüzde 34'le iktidara geldi. Geliş o geliş. Allah yolumuzu açık eylesin. Onlar söyledikçe AK Parti'nin miting meydanları coşuyor. Şimdiyse o kalabalığı 'montaj' diye söylüyorlar çünkü onlar bugüne kadar böyle bir kalabalık görmediler. Allah sizlerden razı olsun. Siz değerli halkımızın önünde saygıyla eğiliyoruz" şeklinde konuştu.

Akıncılar'daki ziyaretlerinin ardından Gölova ilçesine geçen Erdem, Gölova Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Belediye Başkan adayı İbrahim Yenidünya ile partililer tarafından karşılandı.

Burada da vatandaşlara hitap eden Erdem, ihtiyaç sahiplerine yardım eden ülkeler sıralamasında Türkiye'nin 4. olduğunu belirterek, "2013 yılında dünya yoksullarına yaptığımız yardım 2,5 milyar dolar. Bu yardımları yaparken ülkemizdekileri de aç ve açıkta bırakmadık. AK Parti'den önce engellilerin adı yoktu ama biz onlar için de yasalar çıkarttık" dedi.

Erdem, daha sonra Erzincan'a hareket etti. Erdem'e temasları sırasında AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement