AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kırşehir'de seçim çağrısı yaptı - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kırşehir'de seçim çağrısı yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kırşehir\'de seçim çağrısı yaptı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kırşehir'de yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak terör örgütlerinin seçimlere müdahale ettiğini belirtti. Yıldırım, Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu savundu ve seçimlerde sandıkları öyle bir dolduracaklarını söyledi ki dağdakilerin, bayırdakilerin ve ovadakilerin sesi soluğu bir daha çıkmayacak.

01.05.2023 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Sandıkları öyle bir dolduracağız ki bu dağdakilerin, bayırdakilerin, ovadakilerin sesi soluğu bir daha çıkmayacak." dedi.

Çeşitli programlara katılmak için Kırşehir'e gelen Yıldırım, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçedeki spor salonunda partililerle buluşan Yıldırım, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin önemli olduğunu vurguladı.

Seçimle Türkiye'den daha çok başka memleketlerin, ABD'nin, Avrupa'nın ilgilendiğini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bunların oyu yok ama bunların kafasında planları var. Plan ne? Tayyip Erdoğan gidecek biz Türkiye'ye çökeceğiz. Kaman buna izin verir mi? O halde 14 Mayıs'ta bunlara gününü gösterme zamanı geliyor. İlk defa bu seçimlerde terör örgütleri de taraf oldu. Bu seçimde 'karşı ittifaktaki adaylar, ortaklar kazansın' diye terör örgütleri gece gündüz açıklama yapıyor. PKK'sı, FETÖ'sü, PYD'si, YPG'si, cümlesi, '14 Mayıs seçimleri olsun, Recep Tayyip Erdoğan insin, biz de bu topraklar üzerinde yarım kalan yüz yıllık hesabı görelim...' İşte gün bugün kardeşlerim. Bunlara günlerini gösterecek miyiz?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıldır milletin dertleriyle dertlendiğini ve Türkiye'nin sorunlarını vatandaşların torunlarına bırakmadığını belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

"Sandıkları öyle bir dolduracağız ki bu dağdakilerin, bayırdakilerin, ovadakilerin sesi soluğu bir daha çıkmayacak. Eğer bunu yapmazsak şehitlerimiz bizden razı gelmez, ruhlarını incitiriz. 40 bin şehidimiz var kardeşlerim. Bu şehitlerimize karşı mahcubiyet yaşatmayın. 15 Temmuz'da 251 kardeşimizi şehit verdik. Onların haklarının helal olması için onların rızasını almak için 14 Mayıs'ta ülkemiz üzerinde plan yapanların planlarını başlarına geçirmek hepimizin boynunun borcu olsun."

Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu savunan Yıldırım, birçok yeni projelerinin olduğunu ve seçimin ardından bunları hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kırşehir'de seçim çağrısı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement