AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması

"Çözüm süreci bu ülkede birliği ve dirliği metazori olarak değil, insanların gönüllerini birleştirerek gerçekleşecektir"

29.11.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı, "Çözüm süreci bu ülkede birliği ve dirliği metazori olarak değil, insanların gönüllerini birleştirerek gerçekleşecektir" dedi.

Bostancı, Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İlçe Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, çözüm sürecine değinerek, "Çözüm süreci devam edecektir" ifadesini kullandı.

"Birileri bize 'Bu terör örgütüne ne verdiniz, ne aldınız' diye hesap soruyor" diyen Bostancı, "Çözüm süreci 'ne aldınız, ne verdiniz' süreci değildir. İddiası, yaklaşımı, inancı, nesli ne olursa olsun bu ülkenin içinde yaşayan herkes kardeştir. Çözüm süreci bu ülkede birliği ve dirliği metazori olarak değil, insanların gönüllerini birleştirerek gerçekleşecektir" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İçimize MİT girdi" dediğini ifade eden Bostancı, şunları kaydetti:

"Bu açıklamayı Emine Ülker Hanımefendi'ye ya da Muharrem İnce Bey'e mi yaptı? Acaba bunları mı ima ediyor? CHP'nin içinden her kim yönetime itiraz ederse, eleştirirse bundan sonra MİT elemanı mı olacak? Ne kadar demokratik bir parti. Bu başkalarını suçlamanın zekice yolu, Kemal Bey'i kutluyorum. CHP'nin artık içi kalmadı. İçi dışına çıktı. Hangi içten bahsediyor Kemal Bey? CHP artık uyumsuz, bir düzen yok. MHP'ye gelince, 'Milliyetçilik' diyor ama sadece milliyetçilikle siyaset olmaz."

Tek listeyle gidilen seçimde Emre Akgün ilçe başkanı seçildi.

Kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve partililer katıldı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement