AK Parti Heyeti MHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Heyeti MHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti MHP\'yi Ziyaret Etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, OHAL istemlerini dile getirdiklerinde bir çok kimsenin buna karşı çıktığını aktararak, "Belki hükümet de böyle bir tedbiri almak isteyebilir."

20.08.2012 11:45

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, OHAL istemlerini dile getirdiklerinde bir çok kimsenin buna karşı çıktığını aktararak, "Belki hükümet de böyle bir tedbiri almak isteyebilir. Bu Habur'dan daha büyük bir travmaya neden olacak bir görüntüdür aslında" dedi.

MHP Genel Merkezi'nde bayramlaşma AK Parti ile başladı. Ankara milletvekilleri Nurdan Şanlı ve Seyit Sertçelik ile Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

Mahmut Rıdvan Nazırlı'dan oluşan bir heyet MHP'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, AK Parti Ankara milletvekili Şanlı,

Suriye ve Arakan'daki insanlık dramından bahsederek, oradaki insanların insanca yaşamaları temennisinde bulundu. Hükümetin yeni kamplar açmasına yönelik MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın sorusuna Şanlı, sınırda yardımların ulaştırılmasıyla ilgili yeni bir sistemin başlatıldığını söyledi. Şanlı, Durmaz'ın İçişleri Bakanı Şahin'in sağlığının nasıl olduğu yönündeki sorusuna Şanlı, bakanın sağlığının iyi olduğunu belirtti. Durmaz, PKK tarafından BDP milletvekillerinin yollarının kesilmesi olayına da değinerek, "Bir siyasi partinin örgütle ne kadar iç içe geçmiş olduğunu, örgütle ne kadar yakınlaşma içinde olduğunu gözler önüne seren bir hadiseyi yaşadık. Maalesef gelinen noktada ülkemiz açısından çok daha ciddi tedbirlerin, önlemlerin alınması gerektiği hususundaki Sayın Başkanımızın tespitlerinin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Durmaz, OHAL istemlerini dile getirdiklerinde bir çok kimsenin buna karşı çıktığını aktararak, "Belki hükümet de böyle bir tedbiri almak isteyebilir. Bu Habur'dan daha büyük bir travmaya neden olacak bir görüntüdür aslında" dedi.

Şanlı ise konuyla ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınacağını belirterek, PKK ile kucaklaşan partinin PKK'nın uzantısı olduğunu ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Heyeti MHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement