AK Parti İl Başkanı Sümer'in DP'ye Ziyareti - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkanı Sümer'in DP'ye Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Sümer\'in DP\'ye Ziyareti

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında demokrasi nöbetlerine destek veren Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

18.08.2016 14:09

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında demokrasi nöbetlerine destek veren Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

DP Antalya İl Teşkiatından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, konu vatan olduğu sürece tüm teşkilatın destek vermeye hazır olduğunu kaydetti.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da il il gezerek demokrasi nöbeti tuttuğunu anımsatan Kartal, Yenikapı mitingine tüm siyasi parti temsilcilerinin davet edilmesinin daha doğru olacağını, ancak sadece TBMM'de yer alan CHP ve MHP'nin davet edildiğini ifade etti.

Darbelerden en fazla mağdur olan partinin DP olduğunu kaydeden Kartal, "Bilindiği gibi sayın Başbakanımız Adnan Menderes'i ve arkadaşlarını darbe sonrasında astılar. 27 Mayıs 1960'la beraber tarihe kara bir leke olarak geçmiş, Yassıada'yı yaslı ada haline getirmiş, insanlığı da adaleti de idam ettikleri Yassıada'da, 15 Temmuz darbecileri, tarihi bir parantezi açıldığı yerde kapatmak adına diyoruz ki darbeciler Yassıada'da yargılansın. Bu tarihi parantezi hep beraber Yassıada'da kapatalım." dedi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de, "Yüce Türk milleti artık darbeler dönemi bittiğini açıkça göstermiştir. Başını dik tutan milletimiz bu hainlerin karşısında eğilmemiştir. 15 Temmuz sonrasında ise millet olarak meydanlara indik ve 27 gün boyunca meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuk. Bu süreçte bizlere destek veren siyasi partilerimize teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkanı Sümer'in DP'ye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement