AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi

AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi.

22.12.2022 15:57  Güncelleme: 18:21

AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi

ANKARA - AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi.

Bayram'ın hayatını konu alan 'Buğday Tanesi' adlı film gösterimi TBMM Konferans Salonu'nda yapıldı.

Bayram, film gösterisi öncesinde filmi değerlendirdi. Bayram, buğday tanesinin bir tanesinin milyonların sesi, hikayesi olduğunu belirterek, filmin Türk siyaset ve film tarihinde ilk olduğunu kaydeden Bayram, "Hocam, ben vekil olmayı düşünüyorum. Sizleri gördüm, beni vekil yapar mısın diyor. Bir kardeşim hakim olmak istiyorum diyor. Bir kardeşlim kaymakam olmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Bayram fırsat ve imkan verildiğinde engellilerin neler yaptıklarını göreceklerini belirterek, "Artık Türkiye eski Türkiye değil, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni Türkiye'de Bizde varız' diyoruz, bize de fırsat verilsin" şeklinde konuştu.

Bayram, filmin gösteriminden önce yaptığı konuşmada, filmin galasının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldığını belirterek, "Gerçek bir yaşam öyküsü. 40 gün yoğun bakımda kalıp 41. Gün hayata tutunan 41 yaşında doğmuş olduğu topraklarda milletvekili olan bir kardeşinizim. Gençlik yıllarımız çileli geçti. 15-16 yaşına kadar ellerimiz cebinde dolaşan bir gençtim" diye konuştu.

AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram\'ın hayatını konu alan Buğday tanesi\' filmi TBMM\'de gösterildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Buğday tanesi' filmi TBMM'de gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement