AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Seferihisar'ı ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Seferihisar'ı ziyaret etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Seferihisar\'ı ziyaret etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Seferihisar'da sorunların boyu aştığını, vatandaşın belediyede derdini anlatacak muhatap bulamadığını" savundu.

25.11.2022 10:43  Güncelleme: 10:53

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, " Seferihisar'da sorunların boyu aştığını, vatandaşın belediyede derdini anlatacak muhatap bulamadığını" savundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sürekli, "Karınca Modeli Saha Çalışması" kapsamında Seferihasar ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretinde, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

Balıkçı Barınağı proje alanında da incelemelerde bulunan Sürekli, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle de buluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, Seferihisar'ın yerel yönetimin CHP'ye geçmesiyle üç dönemdir "naçar" kaldığını kaydetti.

İlçe belediyesinin borç batağında olduğunu kaydeden Sürekli, "Sorunlar boyu aşmış. En kötüsü, vatandaş belediyede derdini anlatacak muhatap bulamıyor. CHP'li belediye; iki dönemlik 'kendin çal kendin oyna' durumundan, 'gölge belediyeye' dönüşmüş. Ancak, Seferihisar yalnız değil. Hükümetimiz, elini ilçeden bir an çekmiyor. Pek çok yatırım hayata geçerken, yenileri de yolda." ifadelerini kullandı.

İlçede yapılan yatırımlara da değinen Sürekli, şu bilgileri verdi:

"İlçemize yeni bir Adalet Sarayı kazandırdık. İzzet Gül Stadyumu, Halk Kütüphanesi ve 18 yaş üstü Engelli Merkezini halkımızın hizmetine sunduk. Seferihisar Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünü yeniledik. Karakayalar'dan Doğankent Sitesi kavşağına kadar olan yaklaşık 15 kilometrelik güzergahın yol yapımı çalışmalarıyla birlikte ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini Seferihisar'a taşıdık. Hükümetimiz Seferihisar'dan hiç elini çekmedi. Şehit Osman Koç Stadyumu, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, Gödence- Gölcük Göleti, Elektrik ve Doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor. İlçemizdeki yatırım hamlemiz, yeni proje ve hizmetleri de hedefliyor. Sırada; Doğanbey Payamlı Ürkmez Sanayi Sitesi, Balıkçı Barınağı, Kapalı Spor Salonu, Sığacık Balıkçı Barınağı, TOKİ Seferihisar Etabı, Sığacık Millet Bahçesi ve yeni Seferihisar Devlet Hastanesi var. Neyin sözünü verdiysek bir bir yapacak ve Seferihisar'ın hizmetine sunacağız. Halkımızın yıllardır dinmeyen hizmet isyanı, 2024'te bizimle son bulacak. Bu özlemi, ihtiyaç ve heyecanı vatandaşlarımızın yaklaşımlarında, söylediklerinde görüyoruz."

Seferihisar Sanayi Sitesi içinde trafiği azaltacak projenin hazırlandığını belirten Sürekli, "Karakayalar Bölgesi'nden Seferihisar girişine bir kavşak yapılacak. Proje çalışmasını Karayolları Bölge Müdürlüğü'müz başlattı. Böylelikle Karakayalar bölgesinde oturan vatandaşlarımız, sanayi bölgesine girmeden evlerine ulaşacak. Sanayide de trafik olmayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Seferihisar'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement