AK Parti Kocaeli, Türkiye Yüzyılı'nı konuştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Kocaeli, Türkiye Yüzyılı'nı konuştu

AK Parti Kocaeli, Türkiye Yüzyılı\'nı konuştu

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı" eğitim programlarının Kocaeli etabı tamamlandı.

27.11.2022 12:00  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı" eğitim programlarının Kocaeli etabı tamamlandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, çok verimli bir toplantı geçirdiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nın eğitim faaliyetleri çerçevesinde, 3 kademe il ve ilçe yönetimleri, mahalle başkanları ile meclis üyelerini kapsayan Teşkilat Akademisi'nin ilk iki programında tema "Bu hikayenin kahramanı sensin" şeklindeydi. Teşkilat mensuplarının motivasyonunu artıran 3. eğitim programının teması ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Türkiye Yüzyılı" vizyonu oldu.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde cumartesi günü AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ile mahalle başkanlarının da yer aldığı eğitim programı, saat 09.30'da başlayıp, 14.30'da sona erdi.

4 konu 4 konuşmacı

Program 4 dersten oluştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk 'Seçim 2023', Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın 'Siyasal İletişim ve Yeni Medya', Gazeteci Zafer Şahin 'Sıkça Sorulan Sorular' ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş 'Türkiye Yüzyılı' başlıklarında konuşmalar yaptı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonrası yaptığı açıklamada, "Teşkilat Akademisi'nin 3. programını da başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim ve gelişim denildiği yerde akla AK Parti gelir. Çünkü kurulduğu günden bu yana bu iki ilkeye sıkı sıkı bağlı kalmıştır. Ar-Ge Başkanlığımız çok önemli ve verimli programlara imza atıyor. Teşkilatımızın motivasyonu her program sonrası daha da yükselmiş oluyor. Kurumsal kimliği gelişiyor, dil birliği oluşuyor. Şimdi buradan elde ettiğimiz bilgilerle her bir teşkilat mensubumuz sahadaki çalışmalarına yön verecek, milletimize doğruları anlatacaktır. Bu eğitim programında temamız, Türkiye Yüzyılı oldu. Cumhurbaşkanımızın ülkemize çizdiği bu yeni ve büyük vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı nasıl gerçekleştireceğimiz hakkında burada görüşleri, önerileri dinledik. Çok verimli bir program oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Kocaeli, Türkiye Yüzyılı'nı konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı
    09:30 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-27' operasyonuyla kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını açıkladı. Zharımbetov, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranıyordu.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı
    08:52 Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı

    Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi. Cebeci, Ertaş'ın seçim sürecinde yakın çalışma ekibinden olan bir isimdir.

  • Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı
    08:49 Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı

    Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleşen mahalli idareler genel seçimlerinde, Fatma Ayan ve Fatma Dorla isimli iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak muhtar seçildi. Ayan, Tuğrul Mahallesi'nde 63 oy alarak muhtar seçilirken, Dorla ise Çömelek Mahallesi'nde 125 oy alarak muhtar seçildi. İki kadın muhtar da görevlerine başlamak için mazbatalarını aldı ve mahallelerinde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement