AK Parti'li Aydemir: "İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ediyor" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aydemir: "İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ediyor"

AK Parti\'li Aydemir: "İYİ Parti, Kılıçdaroğlu\'nun adaylığına itiraz ediyor"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına itiraz ettiğini belirterek, "Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa onun ardından büyük bir hayal kırıklığı çıkacak.

03.03.2023 12:39  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına itiraz ettiğini belirterek, "Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa onun ardından büyük bir hayal kırıklığı çıkacak." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, altılı masanın hala bir cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğini ifade etti.

Altılı masanın gece yarısı toplantıları yaptığını belirten Aydemir, "İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ediyor. Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa onun ardından büyük bir hayal kırıklığı çıkacak. İYİ Parti'nin tabanında milliyetçi hassasiyete sahip muhafazakar seçmen ağırlık basıyor. Kılıçdaroğlu, es kaza pozisyon alsa, bütün kazanımlar berhava olur. Faturasının ağır olacağını biliyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

İbrahim Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki sorulara olumsuz yanıt verdiğini aktararak, "İYİ Parti, bu süreçte ne İsa'ya ne Musa'ya yarandı. Kendilerini iyi tarif edemediler." diye konuştu.

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı'nın ne istediğini bildiğini ve adayının net olduğunu dile getiren Aydemir, "Cumhur İttifakı'nın siyaset orijininde millet vardır. Milletimiz kararını vermiş durumda. İnşallah çok daha özel bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. 2028 yılına kadar ülkemiz çok daha özel mesafeler alacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aydemir: 'İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement