AK Parti'li Aydemir: "Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız' - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aydemir: "Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız'

AK Parti\'li Aydemir: "Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız\'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız." dedi.

02.11.2022 17:21  Güncelleme: 17:25

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'nin cari açığı azaltmak için uyuşturucudan para kazandığını ileri sürdüğünü, bu açıklamanın çok düşük bir yaklaşım olduğunu söyledi.

AK Parti'nin uyuşturucu ile mücadelede çığır açtığının altını çizen Aydemir, şöyle konuştu:

"Bizden önce uyuşturucuyla mücadele nerelerdeydi, şimdi nerelerde? Uyuşturucuya yönelik nerede bir gelişme varsa biz oradayız. Onları yok etmek için, evlatlarımızın zihinlerini berrak tutmak için büyük bir gayretimiz var. Bizim jandarmamıza, emniyetimize teşekkür etmemiz lazım gelirken ana muhalefetin lideri Kılıçdaroğlu iftira atıyor. Böyle bir şey olur mu, iftira üzerinden siyaset yapılabilir mi? Kişi kendin gibi bilir işi. 'Ben olsam böyle yapardım, öyleyse bunlar da böyle yapmıştır' diye düşünüyor. Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız. Bazı sapkınlıkları özellikle teşvik edenler var. Bunları teşvik edenler utanmadan, sıkılmadan gençlerimizi zehirleyecek uyuşturucuya dönük bizi suçluyorlar. Bu rezalettir."

Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in merhum gazeteci Mehmet Ali Birand'ın sunduğu programın yayını arasında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunduğunu anlattı.

Akşener'in söylemlerine tepki gösteren Aydemir, "Dessaslıkla insan övünür mü? Bunlardan ülkeye ne fayda gelir. Bizim jargonumuzda 'Allah bir, resul hak' deriz. Doğru neyse onu söyleriz. Böyle bir haldeki insanın bu ülkeye verebileceği ne olabilir ki? Utanmadan, sıkılmadan bu hali de savunuyor. Sen demek ki yıkıcısın, işin gücün bu. Bir siyasetçi 'ben iyi bir örgütçüyüm' der mi? Özellikle bu kişinin 28 Şubat dönemindeki duruşuna da bakmak lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aydemir: 'Toplumsal yıkıma sürükleyecek gelişmelerin önünü kesmezsek vebal alırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement