AK Parti'li Güneş: "TSK hiçbir zaman sivil insanlara karşı operasyon yapmamıştır" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Güneş: "TSK hiçbir zaman sivil insanlara karşı operasyon yapmamıştır"

AK Parti\'li Güneş: "TSK hiçbir zaman sivil insanlara karşı operasyon yapmamıştır"

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, "TSK, tarihinde hiçbir zaman sivil insanlara karşı bir operasyon yapmamıştır.

25.11.2022 12:00  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, " TSK, tarihinde hiçbir zaman sivil insanlara karşı bir operasyon yapmamıştır." dedi.

Güneş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinin bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda tamamlanacağını belirterek, bütçenin hayırlı olmasını diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, dünkü bütçe görüşmelerinde SMA'lı hastalar için müjde verdiğini anımsatan Güneş, SMA'da kullanılan ilaçlardan birinin daha onay alacak olmasının çok sevindirici olduğunu söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör örgütleriyle son derece önemli mücadele verdiğini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"İnşallah bu hava harekatının ardından kısa sürede kara harekatı başlayarak, oradaki teröristler bir bir yakalanıp imha edilecektir. Oradaki teröristlerin yok olmasına razı olmayan ve onlara destek çıkan terörist yandaşları, toplumu yanıltma adına TSK'nın sivil hedeflere yönelik operasyon yaptığı algısını uyandırmak istemekte. TSK, tarihinde hiçbir zaman sivil insanlara karşı bir operasyon yapmamıştır. Ne kadar zor durumda kalırsa kalsın, buna asla tevessül etmemiştir, etmeyecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Güneş: 'TSK hiçbir zaman sivil insanlara karşı operasyon yapmamıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement