AK Parti'li Vekiller Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

AK Parti\'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

7 Haziran seçimlerinde Mersin’den milletvekili seçilen AK Parti milletvekilleri Mustafa Muhammet Gültak, Yılmaz Tezcan ve Muhsin Kızılkaya, mazbatalarını aldı.

12.06.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimlerinde Mersin'den milletvekili seçilen AK Parti milletvekilleri Mustafa Muhammet Gültak, Yılmaz Tezcan ve Muhsin Kızılkaya, mazbatalarını aldı.

Mersin Adliyesi'ne İl Başkanı İsmail Taşpınar ve bir grup partili ile birlikte gelen AK Parti milletvekillerine İl Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Aras tarafından mazbataları verildi. AK Parti Mersin Milletvekili Gültak, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, seçimlerde çok başarılı bir kampanya yönettiklerini söyledi. AK Parti'yi temsil etmek üzere Ankara'ya gideceklerini belirten Gültak, "Bu gidiş devamlı gitgellerle, hizmetlerle devam edecek. Sandığa, milletin sözüne ve kararına saygımız sonsuz. Bundan sonra Mersin'in sıkıntılarını ve problemlerini çözmek için çalışacağız" dedi.

Yılmaz Tezcan ise seçim döneminin barış ve sükunet içerisinde geçtiğini belirterek, bundan sonra ülkenin istikrarı, birlik ve beraberliği için mücadele edeceklerini kaydetti. Tezcan, Mersin'e hizmet getirmek için her türlü desteği, çabayı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Muhsin Kızılkaya da ilk defa Türkiye'nin bütün renklerinin bir parlamentoda temsil edildiğini belirterek, "Temsiliyet gücü en yüksek parlamentolardan birisi oluştu. Buradan mutlaka çok güçlü hükümet de çıkacaktır. Türkiye demokratik gelenekleri çok köklü olan bir ülke. Dolayısıyla kaygılanacak hiçbir şey yok. Su yatağını bulur. Kısa süre içerisinde her şey rayına girer" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Vekiller Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement