AK Parti Muş İl Kongresi Tamamlandı - Son Dakika
Politika

AK Parti Muş İl Kongresi Tamamlandı

AK Parti Muş İl Kongresi Tamamlandı

AK Parti Muş İl Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi tamamlandı.

14.02.2015 19:50

AK Parti Muş İl Başkanlığı 5'inci Olağan Kongresi tamamlandı.

Öğretmenevi konferans salonunda yapılan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Belediye Başkanı Feyat Asya ile partililerin katıldığı kongrede aday olan Namık Ergün 357 oy alarak il başkanlığına seçilirken, rakibi Ramazan Aşık ise 171 oy aldı.

Oy sayımının tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Namık Ergün, bugüne kadar ki hizmetlerden dolayı İl Başkanı Halis Saltık'a teşekkür ederek, devraldıkları görevi layıkıyla yerine getirmek için özveriyle çalışacaklarını söyledi. Ramazan Aşık da, sonuç ne olursa olsun kazananın AK Parti olduğunu ifade ederek Ergün'e başarı diledi.

KONGRE SONUNDA GERGİNLİK

Öte yandan seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kısa süreli arbede yaşandı. Kimliği belli olmayan bir grup Çorum Milletvekili Murat Yıldırım'a su şişesi fırlattı. Belediye Başkanı Feyat Asya ve Ramazan Aşık, araya girerek gerginliğin büyümesini engelledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Muş İl Kongresi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement