AK Parti'nin yaptırdığı anket sonucu İYİ Parti'de düşüş gözlendi - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin yaptırdığı anket sonucu İYİ Parti'de düşüş gözlendi

AK Parti tarafından yaptırılan bir ankete ilişkin detaylar ortaya çıktı. Ankette AK Parti'nin oy oranının 35-36 bandında olduğu belirtilirken, CHP oylarının 25 bandında olduğu ifade edildi. İYİ Parti oylarının 14 bandından 8-9 bandına kadar düştüğü şeklindeki detay ise dikkat çekti. İYİ Parti oylarındaki bu düşüşün, son dönemde parti içinde yaşanan tartışmalardan kaynaklandığı belirtildi.

30.04.2022 22:21  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyaset gündemi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Seçime kendi adımız ve logomuzla gireceğiz" sözlerinin ardından bir anda değişti. 6'lı masayla ilgili çatlak iddiaları ortaya atılırken, AK Parti Genel Merkezi tarafında yaptırılan bir ankete ilişkin detaylar ortaya çıktı.

İYİ PARTİ'DE DÜŞÜŞ VAR

AK Partili bir yetkili tarafından paylaşılan ankete göre AK Parti oyları 35-36 bandında seyretmeye devam etti. Ankette en dikkat çeken parti ise İYİ Parti oldu. Akşener'in partisinin yüzde 14 bandından yüzde 9 bandına kadar indiği ifade edildi.

DEVA YÜZDE 1 ALDI

AK Parti tarafından yaptırılan ankette yeni partilerin oy oranlarına ilişkin de bilgi verildi. DEVA Partisi yüzde 1 bandında seyrederken, Gelecek Partisi'nin oy oranının da 0.5 olduğu belirtildi.

AK Parti\'nin yaptırdığı anket sonucu İYİ Parti\'de düşüş gözlendi

Son Dakika Politika AK Parti'nin yaptırdığı anket sonucu İYİ Parti'de düşüş gözlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sedat Kolsuz: MHP ölüsü 100 tane iyi parti eder.2023 seçimin de göreceğiz .MHP de ne başbakanlık ne bakanlık ne koltuk sevdalıları yok tek amaç TÜRKİYE nin milli sınırları .İyi parti seçimler de yüzde 4 alır 0 3 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: Deva ve iyi parti balon bunların bu kadar oyları yok şişirme hepsi zaten millet itifakı dağıldı bunlara güvenilmez bunlar yolda bırakır 0 3 Yanıtla
  • Mesut Öztaş: Dusus akp de ruyasinda gorurler. Artik oy almayiiyi parti tek basina iktidar olacak. 2 0 Yanıtla
  • Mehmet DÜZ: Paçaları tutuştu şükürler olsun... 0 0 Yanıtla

Advertisement