AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, CHP Lideri Deniz Baykal'ın AK Parti'ye Karşı Eleştirilerine Sert Çıkarak, "İşte Bu Adamın Yalanını, İftirasını, Bu Kinini 72 Milyon İnsan Görüyor. Onun Kazanması AK Parti'nin Tekrar Tekrar İktidara Gelmesine Vesile Olacak" Dedi.

27.04.2008 20:39

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, CHP lideri Deniz Baykal'ın AK Parti'ye karşı eleştirilerine sert çıkarak, "İşte bu adamın yalanını, iftirasını, bu kinini 72 milyon insan görüyor. Onun kazanması AK Parti'nin tekrar tekrar iktidara gelmesine vesile olacak" dedi.

AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi toplantısı, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda geniş bir katılımla yapıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz'ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Milletvekili Hüseyin Gülsün, Deniz Baykal'ın CHP'nin 32. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmada AK Parti'ye karşı eleştirilerine sert çıktı. Gülsün, çok fazla eleştiri yapılabileceğini ama haksızlık yapılmaması gerektiğini ifade ederek, "Bir insanın karşısındakinin de biraz mert olması lazım. Ben CHP'lileri seviyorum, ama AK Partiliyim. Ama kimi seviyorum? Dürüstünü seviyorum. Sende ne olur insaf et, birazcık olsun AK Partilileri sevsen ne kaybedersin. Hiçbir şey kaybetmezsin. Ama düşündüm, dedim ki bu adam olmazsa AK Parti büyümez. İşte bu adamın yalanını, iftirasını, bu kinini 72 milyon insan görüyor. AK Parti büyüyor. Varsın olsun, iyi ki kazandı. Onun kazanması AK Parti'nin tekrar tekrar iktidara gelmesine vesile olacak" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Osman Demir ise, AK Parti'nin kapatılma davası nedeniyle piyasada durgunluk yaşandığını savundu.

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

(Nİ-MAY-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement