Ak Partili Başçı :  "Kılıçdaroğlu Milletin Gözünün İçine Baka Baka Yalan Söyledi" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Başçı :  "Kılıçdaroğlu Milletin Gözünün İçine Baka Baka Yalan Söyledi"

Ak Partili Başçı :  "Kılıçdaroğlu Milletin Gözünün İçine Baka Baka Yalan Söyledi"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Başçı, Avcılar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

29.10.2015 15:56

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Başçı, Avcılar'da vatandaşlarla bir araya geldi. 7 Haziran sonrası koalisyon görüşmelerinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun tavrını eleştiren Başçı, "Sayın Kılıçdaroğlu 'Bize koalisyon teklifi gelmedi' diye milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi. Halkımız 1 Kasım'da gereken cevabı verecek" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Başçı, Avcılar'da Nakipoğlu Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Burada hem kurs yöneticileri hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başçı, ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

AK Partili Başçı, her gün bir ilçeyi ziyaret ettiklerini belirterek, "Vatandaşın fazlasıyla partimize ilgi alakası var. Vatandaşımız, '4 aylık yaşanan sıkıntılar artık bitsin. AK Parti tek başına iktidar olsun, eski günlere geri dönelim' diyor. AK Parti'nin bu bölgede aldığı oyun çok üzerinde oy alacağını düşünüyorum. Bize toplumun her kesiminden vatandaşlar yanımıza gelerek, 'Ben sosyal demokratım veya başka bir görüşteyim, artık bu ülkeye istikrar gelsin. Biz eski günleri hatırladık bir daha olmasın' diyorlar. Bu yüzden bize destek vereceklerini söylüyorlar. 4 aydır yaşanan bu süreç halkta geniş bir yankı buldu. İnşallah seçim sonuçlarının hayırlı bir şekilde AK Parti adına tescillendiğini göreceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Başçı, koalisyon söylemlerini de eleştirerek, "Baktılar yapacak bir şey yok, bazı yerlerden bazı güçler koalisyon söylemleri pompalamaya başladı. Konuşanlara, anlatanlara bakınca hepsi birbirine paralel konuşuyor. Bir yerden düğmeye basıyorlar onlar da bunları dillendirmeye başlıyor. Koalisyon olmayacak. İnşallah 1 Kasım akşamı AK Parti iktidarı bu ülkeye damgasını vurmaya devam edecek. Halk bunu istiyor. Bazıları bunu gördüler, koalisyon olsun olmasın diye konuşuyorlar" ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimleri sonrası muhalefetin tavrını da eleştiren Başçı, "Çıkan tablo sonucu koalisyon görüşmeleri yapıldı. MHP Lideri Sayın Bahçeli bir açıklama yaptı. 'Ben koalisyona karşıyım seçim olsun' dedi. Ardından CHP ile görüşmeler başladı. İki partiden dörder yetkili görüşmelere başladı. Koalisyon çalışmalarına başladılar. Bu görüşmelerin ardından Kılıçdaroğlu, basının karşısına çıkıp; 'bize koalisyon teklifi yapılmadı' dedi. O zaman bu insanlar niye bir araya geldiler. Ne görüştüler? İnsanın gözünün içine baka baka yalan söylemesi ciddiyetten uzak olduğun gösteriyor. İnşallah 1 Kasım akşamı bu halk gereken cevabı verecek ve tek başına iktidar olacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Başçı :  'Kılıçdaroğlu Milletin Gözünün İçine Baka Baka Yalan Söyledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement