AK Partili Çilez 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı - Son Dakika
Politika

AK Partili Çilez 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

AK Partili Çilez 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

24.11.2022 18:11  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Çilez, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.

Terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenlerin bulunduğunu belirten Çilez, "1994 yılında 6 öğretmenimizi Tunceli Mazgirt'te şehit eden hain terör örgütü, 2017 yılında Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın öğretmenimizi ve en son geçtiğimiz hafta Karkamış'ta Ayşenur Alkan öğretmenimizi şehit ettiler. Ben bu vesileyle şehit öğretmenlerimize ve ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi, rahmetle ve minnetle anıyorum. Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmenlik' unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çilez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, derslik sayılarının hızla artırılması, öğretmen atamalarının yoğun bir şekilde yapılması, ücretsiz ders kitapları gibi eğitim alanında pek çok reformun da hayata geçtiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Çilez 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement