AK Partili Kılıç'tan Tartışma Yaratan Paylaşım - Son Dakika
Politika

AK Partili Kılıç'tan Tartışma Yaratan Paylaşım

AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın, "Asfalt çalışmasını durdurduk 5 yıl bekleyin" sözleri tepki çekti.

02.06.2014 09:13  Güncelleme: 09:20

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimlerini MHP adayı Mustafa Karakaya kazandı. Bunun üzerine AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Facebook'ta asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı ve "Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü....!!!" diye yazdı.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Partili Ali Çapçı'nın 4 oy farkla kazandığı seçim, MHP'li aday Mustafa Karakaya'nın itirazı sonucu il seçim kurulu tarafından iptal edildi. Tekrar yapılan seçimde kazanan MHP oldu.

"ASFALT ÇALIŞMASINI DURDURUYORUZ"

Odatv'nin haberine göre, Ak Parti'nin seçimi kaybetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı. AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Kılıç, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı.

Facebook hesabından "Şabanözü bunu hak etti" diyen Kılıç şunları yazdı: "Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şabanözü İlçesine Yapılan Asfalt Çalışması An İtibari İle Durdurulmuştur Asfalt Makineleri Ve İşçileri Ankaraya Dönüş Yapacaklar Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü....!!!"

"BOL HİZMETSİZ 5 YIL DİLİYORUM"

Çankırı Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü'nde Personel olduğunu da belirten Hüseyin Kılıç, ayrıca "Şabanözü İlçemizdeki Secimi Kaybettik Şabanözü İlçemize Bol Hizmetsiz 5 Yıl Diliyorum Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü....!!!" mesajını da paylaştı.

AK Partili Kılıç\'tan Tartışma Yaratan Paylaşım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika AK Partili Kılıç'tan Tartışma Yaratan Paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • cengiz6161: bu halka azzzz bile azzzzzz.benim vergimle hükümet bana santaj yapiyor. 50 2 Yanıtla
  • antichp: chp nin de çok hizmet yapacağı var sanki de..... 8 40 Yanıtla
  • Kurt: RANT YOKSA HİZMETTE YOK BUNLARIN GERÇEK YÜZÜ BU. 39 4 Yanıtla
  • Tekyol: SEN KİMSİN ULAN!! HANİ MİLLİ İRADEYE SAYGI NUTUKLARINIZ HADİM UZA ŞİMDİ ORDAN RANTÇILAR SİZİ. 32 5 Yanıtla
  • Kundak: Aynı adamlar millete ahlak, adalet dersi vermez mi? Hak hukuk dersi vermez mi? 32 2 Yanıtla
  • hasan: allah ayrımcıları islah etsin lütfen gücümü adil kullanalımm adil olalım. 31 2 Yanıtla
  • vatandaş: herkes senin gibi kişiliğini satıp partiye oy atmıyor,başka parti iktidar olsa aynı yazıyı sen o parti için yazardın şerefsiz 27 4 Yanıtla
  • Hak: O zaman şabaözünden hiçbir şekilde vergiden almayın. Ben olsam vermem 30 0 Yanıtla
  • denizlili: bu düşünce çok yanlış.. ben bir vatandaş olarak bir esnaf olarak devlete karşı bütün yükümlülüklerimi yerine getiriyorum.tabiri caizse esnaf olarak inim inim inliyoruz.ama vergimizi noksansız ödüyoruz..hizmete gelince neden cezalandırılıyoruz.ben illaki akp ye oy vermek zorundamıyım.... ben hizmet için yunan hükümetinin kapısını mı çalıcam..partinin adı adalet ve kalkınma ama hiç de adil değil 28 1 Yanıtla
  • yo: In şanlık tan cıkıştılar artık iyi bi huzur birak madılar artık mi lete akp liler 23 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement