Amasya Belediye Başkanı Engellilere Destek Olmanın Görev Olduğunu Belirtti - Son Dakika
Politika

Amasya Belediye Başkanı Engellilere Destek Olmanın Görev Olduğunu Belirtti

Amasya Belediye Başkanı Engellilere Destek Olmanın Görev Olduğunu Belirtti

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarında destek olmanın ve hayatlarını kolaylaştıracak adımlarda yanlarında olmanın hepimizin görevi olduğunu belirtti. Çelik, engelli vatandaşların ihtiyaçlarının etkin ve hızlı şekilde çözülebilmesi için hizmet sunum mekanizmalarının uygun hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

03.12.2023 10:49

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, "Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak ve hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Çelik, "Her insan birer engelli adayıdır. Bu bilinçle engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı unsurları göz ardı etmemeliyiz. Pozitif ayrıcalıklarla destek olmamız gereken engelli kardeşlerimiz için ne yaparsak yapalım az kalacaktır" şeklinde konuştu.

Hizmet sunum mekanizmalarının uygun hale getirilmesiyle ihtiyaçlarının çözümünün etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirileceğini belirten Çelik, "Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak ve hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Bu özel günlerinde engelli vatandaşlarımızın her an yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hayatın onlara kolaylıklar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Amasya Belediye Başkanı Engellilere Destek Olmanın Görev Olduğunu Belirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement