Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika
Politika

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya\'da Açıklaması

"(AKPM Onursal Başkanlığına seçilmesine ilişkin) Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadık ama bu tür gelişmeleri şahsım ve ülkem adına önemsiyorum"

08.03.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Onursal Başkanlığına seçilmesiyle ilgili, "Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadık ama bu tür gelişmeleri şahsım ve ülkem adına önemsiyorum" dedi.

Çavuşoğlu, İbradı ilçesinde AK Parti İbradı Belediye Başkan adayı Muharrem Kaya'nın seçim bürosunun açılışını yaptı. Bakan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, hizmetin bereketinin, sırrının, birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Bugün Türkiye'de güçlü bir iktidar olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmak için emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti.

Yaklaşık bir saat önce AKPM Onursal Başkanlığına seçildiğini öğrendiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadık ama bu tür gelişmeleri şahsım ve ülkem adına önemsiyorum" diye konuştu.

AK Parti olarak 11 yıldır tüm engellere rağmen hizmet üretmeye ve millet için çalışmaya devam ettiklerini anlatan Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Çavuşoğlu, bugün yargının bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğü konusunda çeşitli sıkıntılar yaşandığını ancak bu sıkıntıları aşabilecek tek iktidarın AK Parti olduğunu vurguladı.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Çavuşoğlu, "30 Mart'ta hem belediye başkanlarını seçeceğiz hem de Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacağız" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İbradı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Muharrem Kaya ile vatandaşlar katıldı.

İlçedeki esnafla sohbet eden Çavuşoğlu, CHP İbradı Belediye Başkan Adayı Serkan Küçükkuru'nun seçim bürosunu da ziyaret etti. Çavuşoğlu, Küçükkuru, MHP İbradı Belediye Başkan adayı Mahmut Varol ve AK Parti adayı Muharrem Kaya ile fotoğraf çektirdi.

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra İbradı ilçesine bağlı Ormana Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement