Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Muğla Valisi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Muğla Valisi'ni ziyaret etti

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Muğla Valisi\'ni ziyaret etti

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti. Muğla Valisi İdris Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'u Muğla'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ise Vali İdris Akbıyık'a teşekkür ederek, Muğla'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

22.11.2023 15:57

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Muğla Valisi İdris Akbıyık, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'u Muğla'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut misafirperverliğinden dolayı Vali İdris Akbıyık'a teşekkür ederek, tarih, kültür ve turizm kenti Muğla' da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Muğla Valisi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement