Bağımsız Adaya Destek İçin Kendisini Zincirledi - Son Dakika
Politika

Bağımsız Adaya Destek İçin Kendisini Zincirledi

Bağımsız Adaya Destek İçin Kendisini Zincirledi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tiyatrocu oyuncusu Utku Erişik, bağımsız milletvekili adayı Zafer Şen'e destek vermek için üzerinde 'AKP' yazan kilitlerle kendisini zincirledi.

08.06.2011 17:00

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tiyatrocu oyuncusu Utku Erişik, bağımsız milletvekili adayı Zafer Şen'e destek vermek için üzerinde 'AKP' yazan kilitlerle kendisini zincirledi. Ağzını bantlayan, boynunda 'İleri demokrasi ürünüdür. Lütfen dokunmayın, dokunan yanar' yazılı karton asan Erişik, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Çorlu'da Cumhuriyet Güçbirliği'nin desteklediği bağımsız Tekirdağ milletvekili adayı Zafer Şen, Atatürk Meydanı'nda ilginç bir seçim propagandası yaptı. Tiyatro oyuncusu Utku Erişik'e siyah pelerin giydiren Şen, vücuduna zincirler doladı ve üzerinde 'AKP' yazılı kilitlerle zincirleri kilitledi. Ağzını da siyah bantlarla kapattı.

Vatandaşların meraklı gözlerle izlediği seçim propagandasında tiyatro oyuncusu Utku Erişik'in boynuna da kırmızı kurdeleyle üzerinde 'İleri demokrasi ürünü. Teşhir içindir lütfen dokunmayın. Dokunan yanar!' yazılı karton asıldı. Meydandan geçenlerin ilgisi çeken tiyatro oyuncusu Utku Erişik'in Türkiye genelinde Cumhuriyet Güçbirliği'nin bağımsız milletvekili adaylarını desteklediğini ifade eden Tekirdağ bağımsız milletvekili adayı Zafer Şen şunları söyledi:

"Kendi ürettiği bu oyunu halkın kalabalık olduğu alanlarda sahneleyerek adaylara destek vermeye devam edeceğiz. Çorlu'da üç ayrı noktada oyunumuzu sahneledik. Şimdi de Tekirdağ'da birkaç kalabalık alanda oyunumuzu sahneleyeceğiz. "

Tiyatro oyuncusu Utku Erişik ise yaptığı eylemle AK Parti hükümetini eleştirdiğini söyledi. Erişik, "Sizin Silivri'niz ve Hasdal'ınız varsa bizim de yüreğimiz var. 12 Haziran 2011'de halk size gereken cevabı vererek iktidardan indirecek. Herkes Cumhuriyetçi bağımsız adaylara destek versin karanlıktan aydınlığa çıkmak daha kolay olacaktır" diye konuştu.

Yaklaşık bir saat boyunca Atatürk Meydanı'nda ağzında bantla ve üzerinde zincirlerle dolaşan Utku Erişik, ardından bölgeden uzaklaştı. - Tekirdağ/ Çorlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bağımsız Adaya Destek İçin Kendisini Zincirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement