Bağımsız Milletvekili Özdalga'dan Hükümete AB Eleştirisi - Son Dakika
Politika

Bağımsız Milletvekili Özdalga'dan Hükümete AB Eleştirisi

Bağımsız Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, "AKP iktidarı, AB tarihinin en başarısız üyelik müzakerelerini yürütmüştür" dedi.

15.12.2014 16:18

Bağımsız Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, "AKP iktidarı, AB tarihinin en başarısız üyelik müzakerelerini yürütmüştür" dedi.

Özdalga, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin geldiği noktada artık AB üyesi olmasının söz konusu olmadığını savunarak, "AKP iktidarı, AB tarihinin en başarısız üyelik müzakerelerini yürütmüştür. AKP iktidarı işbaşında kaldığı sürece AB üyesi olması mümkün değil" dedi.

Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir'in darbe yaptığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunu eleştirmediğini söyleyen Özdalga, "Cumhurbaşkanı ve Başbakan Beşir'i savundu, onun dünya çapında avukatlığını üstlendi, kendisini Türkiye'de misafir ettiler. Eğer AKP demokrasiye çok bağlı ise Mısır'da Sisi yönetimiyle ipleri kopardıysa, niçin Sudan'da darbe ve darbecileri destekledi? Niçin Beşir ile kol kola girdi?" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bağımsız Milletvekili Özdalga'dan Hükümete AB Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement